Melyik külső hdd a megbízhatóbb? WD My Passport Ultra vagy a Maxtor?
Mind sz@r. Nem lehet már HDD márkák között megbízhatói sorrendet felállítani mint régen. Abszolút tömegtermék.
Nekem van egy WD külső vinyóm. Azelőtt kétszer használtam, és máris lett rajta 5 hibás szektor a kondi meg 97% -ra esett vissza. A Maxtort meg a Seagate gyártja, Samsung minta alapján. Most akkor döntsd el, hogy ki fia borja. :D
A maxtor régen extra gáz volt, mostanában meg a seagate is el van qrvulva. A hírek szerint nem is olyan rég volt egy lenovo sorozat, amit barracuda-val szereltek, és a visszahívás határán van (ha meg nem történt), akkora volt a meghibásodási arány.
Talán ez segít a döntésben:
Mind 1 lényegében, mert nincs megbízhatóbb.
Amelyikből éppen kifogod a hibátlant.
Nos, azt valóban elmondhatjuk, hogy sok sz/ar HDD-t gyártanak mostanában.
- De, azt azért, hogy mind az, az eléggé túlzás.
WD black 10éves
Hitachi ultrastar -felső kat szerverbe való - ebből nekem van 8db szintén 10 éve megy.
A lényeg, hogy ha dobálod ütögeted, ki-be húzogatod (nagyobb esély a kontakt hibára), akkor biztos mind s/zar lesz neked.
gépbe van 4 WD HDD+SSD
1db WD 250GB 2.5" külső ha vinni kell valahova.
a többi Hita.(8db) NAS-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!