Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen számítógépet vegyek a...

Milyen számítógépet vegyek a fiamnak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy szakértő, annyit tudok, hogy mi mire való. A 11 éves fiam születésnapjára kapná, leginkább játszani és tanulni szeretne rajta. Néztem egyet a neten, alkatrész listát mindjárt küldök.

2017. okt. 24. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Meg ráfordítandó összeget is kérlek, hogy jobban tudjunk segíteni. :)
2017. okt. 24. 16:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Processzor: AMD Ryzen 3 1300x

Videokártya: Gigabyte gtx1060 3gb windforce x2 OC

Memória: HyperX 2x4gb 2666mhz DDR4

Alaplap: ASUS Prime B350M-k

Tápegység: Antec EarthWatts 380w

Merevlemez: Seagate Barracuda 1tb

Gépház: Zalman Z3 plus white

Ár: 203.999 Ft

2017. okt. 24. 16:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Ebben az árkategóriában kellene :)
2017. okt. 24. 16:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem nagy gond nincs ezzel az összeállítással. :) Passzol minden. A tápot annyira nem ismerem, de szokták itt ajánlani az Antec márkát.
2017. okt. 24. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:

mivel játszik? :D

Én nem akarok beleszólni meg minden, de 11 évesen szerintem ha nem ilyen nagyobb játékokkal nyomja (Watch Dogs 2, BF4, és társai), hanem csak Minceraft és társai, akkor totál felesleges ilyen gép. :)

Amúgy összeállítás nem rossz, bár a tápot nem ismerem to be honest.

2017. okt. 24. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Seasonic beles, nem mai táp de nagyon stabil +12V-os ággal rendelkezik.Szóval jobb mint bármelyik belépő kategóriás táp.

Azért nem nagyon ismerni mert egy jó ideig nem nagyon lehetett kapni, most pedig Best Buy úgy 20K-ig.(mint anno a Vengeance kb. de ugye felső kategóriás belsővel rendelkezett, ez inkább középkategóriás)

2017. okt. 24. 22:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy xbox one-on van forzája és azt áthozná valahogy. Meg amúgy is nyert egy sims 4-et pc-re :)
2017. okt. 24. 22:10
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Rakok neked én össze pár millióért :DD
2017. okt. 26. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!