Tudnátok ajánlani gamer egeret és fejhallgatót?
Sziasztok !!!
Tudnátok ajánlani gamer egeret és fejhallgatót amik egyenként 10 ezer Ft alatt vannak ? Illetve ha van valahol akció ilyen téren azt is leírhatjátok :)
Fejhallgatónak már néztem egy Dragon War Freyat csak nem tudom 8000 ezerért megéri-e ?!
Ajánlom az összefoglaló tüzetes elolvasását, ajánlott egerek listájának tanulmányozását.
Sajnos ez egy olyan kérdés, amire nehéz válaszolni, mert manapság háromféle fogástípust különböztetnek meg, nem mindegy mekkora kezed van, mennyire kényelmes / kényelmetlen az adott egér, stb.
Be kell menni egy nagyobb Media Marktba és végigtaperolni melyik kényelmes.
Szóval összefoglaló, mert ott önmagadnak tudsz válaszolni a feltett kérdésekre, hogy hány gombosat, milyen felhasználás, milyen egérfogás, stb, stb.
Minden bizonnyal megtudod válaszolni a végére magadnak, hogy milyen egeret.
A fejhallgató kérdésre nem tudok válaszolni, nem ismerem az általad említett márkát, típust. Mutatós, de hogy az anyagfelhasználás, konstrukció milyen, az már más kérdés.
Szintén ajánlott olvasmány, hátha előrébb jutsz általa:
Összefoglalóban szintén van ajánló.
Írtam neked válasz, mind egerekről, mind fejhallgatókról, képekkel, adatokkal, saját véleménnyel, előnyökkel hátrányokkal (4 egér (8-10 ezer között) és 3 fejhallgató(8-10 ezer között), mindegyiket használtam.
Viszont fennakadt a trágárságszűrőn, nem írtam trágár szavakat, elolvastam vagy ötször, valamelyik link lehet az. Sajnos az oldal nem engedi, hogy segítsek, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!