Rájöttem!? A GTA4 és EFLC az újabb nvidia drivrerektől nem megy! Honnan tudok régebbi, mondjuk tavalyi drivereket találni 1050TI és 960m-hez?
Igen, de még rosszabb Win10 alatt. Nekem anno i5 meg HD7770 kombóval szaggatott. Tudom a HD7770 nem egy combos kártya, de akkor is simán mennie kellett volna. Minden szigetnél akadt egyet, amikor utaztam.
Amúgy nagyon jó játék lenne, ettől függetlenül én rohadtul bírom.
Nah Azigen.. Köszönöm a segítséget, megnézem hamarosan azt a szövegfájlt..
Igen Win10 van.. Most is frissült, de ugyan úgy szar..
Ez a Windows egyre rosszabb..
Miért rosszabb? Senki nem mondta, hogy egy 10 éves játék kompatibilis lesz az örökkévalóságig, ami már a megjelenésekor is egy problémás dolog volt az arra írt operációs rendszeren.
Nem a Windows-al van baj, hanem a játék egy amatőr konzol port.
Amúgyse jó a Windows 10, minden frissítés után szinte biztos, hogy kékhalál lesz. Meghülyül az egész, már emiatt újra kellett rakni. Win7-nél sose volt ilyen. Utoljára az Xp-nek volt ilyen baromsága, hogy random kékhalál, egyszer meg úgy lefagyott, hogy ki se bírtuk kapcsolni.
Ugyanezek a gyerekbetegségek előjönnek.
Jó kis rendszer lenne, de még kell neki idő.
Amúgy a San Andreassal viszont semmi gond, lekopogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!