Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rájöttem!? A GTA4 és EFLC az...

Rájöttem!? A GTA4 és EFLC az újabb nvidia drivrerektől nem megy! Honnan tudok régebbi, mondjuk tavalyi drivereket találni 1050TI és 960m-hez?

Figyelt kérdés

#GTA #drivre problem
2017. okt. 22. 07:48
1 2
 1/16 P.O.C. ***** válasza:
100%
2017. okt. 22. 07:57
 2/16 A kérdező kommentje:

köszi, ezek 2017may-tól idulnkak..

2016ost tudnátok ezekhez?

2017. okt. 22. 08:27
 3/16 A kérdező kommentje:
tegnap letöltöttem az asztali gépre a 387es verziot, nah mostmár azon se müködik!..
2017. okt. 22. 08:29
 4/16 anonim ***** válasza:

Esetleg próbáld meg a cikkben lévőt a te Windowsodnak megfelelően, linkek a cikkben.

[link]

Csak ne felejts el tiszta telepítést csinálni, azaz régi driver letöröl.

Vagy használhatod a DDU-t, Safe Mode-ban.

[link]

De az Nvidianak is van olyan opciója, hogy tiszta telepítés, kipipálod a telepítés előtt, és letörli automatikusan az összes Nvidia drivert, ami épp fent van.

2017. okt. 22. 08:50
 5/16 anonim ***** válasza:
Biztos ez a problem? Nekem gtx 1060 6gb-om van és megy a gta4. És nem kellett driverekkel sz@rakodnom.
2017. okt. 22. 12:36
 6/16 A kérdező kommentje:

nah öregem, nem!

mostmár új vagy régi driver, 800*600nál nem tudom nagyobb felbontásra állítani.. :OOO

én nem értem ezt!!!??

gta5 fullon fut

mi a fene lehet?

2017. okt. 22. 14:12
 7/16 anonim ***** válasza:
Virágboltos vagy eredeti? Brotip: Complete Editiont szerezd be, az jó kiadás.
2017. okt. 22. 14:35
 8/16 A kérdező kommentje:

Mindkét videókártya 4GB ramos, de a GTA 4 és EFLC a beállításokba csak 182Megát lát hogy van!..

A complete Edition van meg igen virágos nc-ról..

2017. okt. 22. 15:13
 9/16 anonim ***** válasza:

Tesó!!!!

Nekem isez volt, hogy 800x600-ba ment. Bele kell rakni egy szövegfájlt, abba meg beleírni valamit, hogy olvassa az összes memóriát a vidikártyán. Nekem is ez volt.

not sure if you'll see this, but there are a few ways to fix this.

"1) go into installation folder, if you got it through steam, then look under your steam apps.

Should be here:

C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Grand Theft Auto IV\GTAIV

Create a new text document titled "commandline" without the quotes. All one word. For the text inside it should read "-norestrictions", yes with the "-" sign and again without qoutes. Save it and try running it again. Should still give you the same message but you can now change the graphics settings to the desired level. Keep in mind, there is a potential for the game to crash if you change the settings before in the actual game. (based off of my personal experiences.) And they have to be set to lowest upon startup every time, if not for you, that's better, but it is what I personally have to do. Huge pain.

2.) If you bought it through steam, you can either do that, or go to your Game Library and right click on GTA IV, then properties. First tab, second button from the bottom should say "set launch options." Type "-nomemrestrict" OR the same "-norestrictions" as before. Or both. Should work now!"

Ezt csináld meg és jó kellene, hogy legyen.

2017. okt. 22. 18:21
 10/16 anonim ***** válasza:

tehát a főkönyvtárba commandline.txt (de ".txt"-t ne írd bele a nevébe, arra figyelj) és -norestrictions szöveg a txt-be.

Amúgy gondolom Win10-ed van, ott ezek már nem működnek normálisan.

2017. okt. 22. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!