Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gépház kellene nekem?

Milyen gépház kellene nekem?

Figyelt kérdés

Helló!

Gépházat szeretnék venni, de nem találok olyat ami jó, valaki egy típust/modelt nem tudna nekem írni?

Atx-es alaplap, Atx-es táp menjen bele, legyen fekvő, legyen benne hely nagy videokártyának, és legyen benne 2-3 5,25 ös hely legalább és legyen szép külsejű.

Keresem de egy minden feltételnek megfelelőt sem találok sehol.

Valaki tud segíteni?

2017. okt. 19. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Tescos gephaz + kisflex + barkacsolas = profit
2017. okt. 19. 17:29
 2/5 MGéza ***** válasza:
Szép külsejű, ez nálad mit takar? Álló miért nem jó? Mennyi pénzed van rá egyáltalán?
2017. okt. 19. 17:42
 3/5 A kérdező kommentje:
valami, nem lelakott kellene, de nehéz találni... Tescos kilőve, komoly cucc lesz benne ha elkészül, legyen a külseje is minimum az elviselhető kategória tagja
2017. okt. 19. 17:43
 4/5 A kérdező kommentje:

20-25k kb.

szép külsejű az azt takarja, hogy mehessen a szekrényre és ne legyen csúnya.

Játék miatt kell...

Konzolozni nem fogok, gépen játszom, megvan a kis gépecském már csak kártya kell hozzá (videó), meg ház.

Hülyén mutat tv alá egy álló gép, meg hely sincs. Rendezkedek megint, akkor asszony agyvérzést kap és kivág gépestűl :D

Van egy régi ATX szerverlapom 24 procival, meg 64Gb rammal, raktam rá vízhűttést, meg vettem raid kártyát, meg 8x 1Tb-s 2,5 hdd-ket, meg 5,25 be beépíthető 4x 2,5 racket. meg egy optika sem ártana bele...

kontrolerrel játszok most, csak a gépet amin melózóm oda kell cipelni mert sehogy nem tudok elvezetni vagy 30m HDMI-t, furkálás megint kilőve...

Tehát kell egy fekvő gépház...

2017. okt. 19. 17:51
 5/5 MGéza ***** válasza:
Ez szinte lehetetlen. Ilyeneket régi brand gépekhez csináltak, a legtöbbje BTX kivitelű, a mai ilyen házak 90%-a mITX lapokhoz készül. Mellesleg eléggé nehezen hihető konfig de mindegy... Esetleg veszel egy tower kivitelűt és fektetve használod, más lehetőség nem igazán van.
2017. okt. 19. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!