Milyen gépház kellene nekem?
Helló!
Gépházat szeretnék venni, de nem találok olyat ami jó, valaki egy típust/modelt nem tudna nekem írni?
Atx-es alaplap, Atx-es táp menjen bele, legyen fekvő, legyen benne hely nagy videokártyának, és legyen benne 2-3 5,25 ös hely legalább és legyen szép külsejű.
Keresem de egy minden feltételnek megfelelőt sem találok sehol.
Valaki tud segíteni?
20-25k kb.
szép külsejű az azt takarja, hogy mehessen a szekrényre és ne legyen csúnya.
Játék miatt kell...
Konzolozni nem fogok, gépen játszom, megvan a kis gépecském már csak kártya kell hozzá (videó), meg ház.
Hülyén mutat tv alá egy álló gép, meg hely sincs. Rendezkedek megint, akkor asszony agyvérzést kap és kivág gépestűl :D
Van egy régi ATX szerverlapom 24 procival, meg 64Gb rammal, raktam rá vízhűttést, meg vettem raid kártyát, meg 8x 1Tb-s 2,5 hdd-ket, meg 5,25 be beépíthető 4x 2,5 racket. meg egy optika sem ártana bele...
kontrolerrel játszok most, csak a gépet amin melózóm oda kell cipelni mert sehogy nem tudok elvezetni vagy 30m HDMI-t, furkálás megint kilőve...
Tehát kell egy fekvő gépház...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!