Milyen ez a gép játékra?
Processzor: i5 7500
Alaplap: ASUS B150M PRO GAMING
Videokárya: GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB
RAM: Crucial 8GB DDR4 (2400MHz)
Háttértár: WD Caviar Blue 1TB
Tápegység: COUGAR 600W Gold
Gépház: Kolink Punisher
Igeen, tudom hogy egy gtx 1060-al jobban járnék, de egyelőre ennyit szeretnék rá szánni, később veszek bele jobb VGA-t, azért is választottam ezt a tápot, hogy a későbbi fejlesztések során ne legyen vele probléma. A processzor... Tudom, meg kellene várnom a Coffee Lake-et, de úgy érzem elég lesz nekem a Kaby Lake. :)
#1 Ezaz! Akkor az életcélom hivatalosan is teljesítve. :D
#2 Szerintem jó táp, nem sok embernél láttam, hogy ilyenük lenne. Gondolom a borsos ára miatt, de valóban, gold minősítésű, ami azért számít. Ami még (nekem) nagyon fontos az az, hogy moduláris, így nem kell annyit vacakolni majd az elvezetéssel. Köszi a választ! :D
Minek a 7600K? Ahhoz már nem jó a sima B-s alaplap ráadásul külön hűtő is kell hozzá. Bőven jó egy sima 7500 vagy 7600.
A többi alkatrész jónak látszik.
Coffee Lake-t megvárni meg elég sok idő, mivel az "olcsóbb" alaplapok csak jövőre jönnek hozzájuk. Mondjuk az i5 8400 így is egy best buy proci lesz.
nézel GTX 1050 Ti benchmark-ot
GTX 1050 Ti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!