Nem indul a gépem. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A napokban összeraktam egy gépet, ám videokártyára még nem telt. Próbáltam bekapcsolni, el is kezdte, de 4-5 másodpercenként kikapcsol egy pillanatra, majd folytatja a bekapcsolást és így tovább. Az lenne a kérdésem hogy ezt a videokártya hiánya okozza vagy valami más oka van?(nem sipol meg semmi, képet nem ad)konfig:
I5-7500 processzor
Gigabyte b250m-ds3h
Corsair 8gb ddr4 2400mhz ram
Cooler master masterwatt lite 600w
2017. okt. 18. 16:03
1/8 anonim válasza:
Áramtalanítsd 5 percre és próbáld úgy. Jól raktad össze? Minden be van kötve?
2/8 A kérdező kommentje:
Már áramtalanítottam, de hiába. A kábelek meg szerintem jól vannak bekötve, csak egy pci express kábel maradt ki.
2017. okt. 18. 16:31
3/8 anonim válasza:
Pedig ez a két dolog lehetséges. Meg az h szar az alaplap. Nekem is volt ilyen 2 hónappal az összerakás után ( i5 7500 gigabyte ga b250m d3h) és áramtalanítas megoldotta.
4/8 A kérdező kommentje:
Az lehet, hogy az alaplap hibás,de még próbálkozom.Mindenesetre köszönöm a segítséget.
2017. okt. 18. 17:35
5/8 lali51 válasza:
Alaplapi elemet vedd ki 5percre.
7/8 A kérdező kommentje:
Az lehet, hogy az alaplap hibás,de még próbálkozom.Mindenesetre köszönöm a segítséget.
2017. okt. 18. 17:50
8/8 anonim válasza:
nincs lefödelve a konektor ...
alaplapnak adtál áramot ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!