Megbízható egér tudtok ajánlani játékhoz?
Kiörgedett Roccat Kone egerem, 7 év után tönkrementek a kapcsolói.
Kényelmes, megbízható egeret tudtok ajánlani?
Főle FPS-el tolom (Battlefiled 1, SW Battlefront 2)
autót, focit csakis one kontrollerel, mobát nagyon ritkán.
Ami nem kell: Razer - nagyot csalódtam a minőségben.
Árkategória: 10-15 ezer.
Köszönet :)
Itt van lista az ajanlott egerekrol:
Pixel.hu-n le van arazva a Steelseries Rival 100, es ott vegig tudsz nyomkodni egy csomot ha a kozelben van. (Rival 300-at hasznalok, de az dragabb.)
- 7 év alatt meglehetősen megkopott már az egerem, Lézer si mindig érzékel, néha "elindul" jobbra a mutató. több baja van, csak a kapcsolót írtam le. Mindenképp újat szeretnék
- Igazábl a Razer fülesben csalódtam... árához képest amit tud, az nevetséges, elég gyenge volt az összerakás minősége is. Ismerősöm razer deathadder egerét 3 év alatt kb nyolcszor kellett szervízbe vinnie, hol ez, hol az romlott el.
De a lista segített, majd még elmegyek a Médiába, hogy élőben is kipróbáljak pár egeret, jelenleg a Logitech G502 ami megfogott.
#3: A Razer csak 2016 óta gyárt újra jó minőséget (DeathAdder Elite, Kraken Pro V2, BlackWidow X, stb). Azelőtt kb. öt évig hulladékokat ontottak futószalagon. Amikhez nekem balszerencsém volt:
Deathadder Chroma: a görgő már új korában is olyan hangokat adott ki, mint egy kísértetkastély kapuja. A jobb gomb két hónap után duplaklikkes lett. Ha egy kicsit is megszorítottam, a burkolat úgy recsegett-ropogott, mint egy tejfölös pohár.
BlackWidow Ultimate: fél év alatt nyolc billentyűje akadt fenn félúton, kettőt nem is lehetett lenyomni, a többit csak brutális erővel.
Kraken 7.1: Az unokaöcsém hozta, hogy a mikrofon recseg, a jobb oldali hangszóró visszhangos. Szét akartuk szedni, nem lehetett. Jó, törjük szét, majd mókolok rá új burkolatot. A fejhallgató kupakjai két csepp pillanatragasztóval voltak felfogatva, a vezetékek a legmocskosabb alumínium(!)drótok, a mikrofon kondenzátora felfújódott, a bal oldali hangszóróról leolvadt(!) a forrasztás.
De azért jó látni, hogy végre megemberelték magukat, és már nem csak a nevükből akarnak megélni. A DeathAdder Elite szerintem egyenesen a legjobb egér, amit a Razer valaha is gyártott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!