Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megbízható egér tudtok ajánlan...

Megbízható egér tudtok ajánlani játékhoz?

Figyelt kérdés

Kiörgedett Roccat Kone egerem, 7 év után tönkrementek a kapcsolói.

Kényelmes, megbízható egeret tudtok ajánlani?

Főle FPS-el tolom (Battlefiled 1, SW Battlefront 2)

autót, focit csakis one kontrollerel, mobát nagyon ritkán.

Ami nem kell: Razer - nagyot csalódtam a minőségben.

Árkategória: 10-15 ezer.

Köszönet :)

2017. okt. 17. 13:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Itt van lista az ajanlott egerekrol:

[link]

Pixel.hu-n le van arazva a Steelseries Rival 100, es ott vegig tudsz nyomkodni egy csomot ha a kozelben van. (Rival 300-at hasznalok, de az dragabb.)

2017. okt. 17. 13:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Senki sincs a környezetedben, aki 500 Ft-ért be tudna forrasztani két új kapcsolót a régi egeredbe?
2017. okt. 17. 14:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Razer minőségben csalódtál? Azt hogy?
2017. okt. 17. 14:56
 4/11 A kérdező kommentje:

- 7 év alatt meglehetősen megkopott már az egerem, Lézer si mindig érzékel, néha "elindul" jobbra a mutató. több baja van, csak a kapcsolót írtam le. Mindenképp újat szeretnék

- Igazábl a Razer fülesben csalódtam... árához képest amit tud, az nevetséges, elég gyenge volt az összerakás minősége is. Ismerősöm razer deathadder egerét 3 év alatt kb nyolcszor kellett szervízbe vinnie, hol ez, hol az romlott el.

De a lista segített, majd még elmegyek a Médiába, hogy élőben is kipróbáljak pár egeret, jelenleg a Logitech G502 ami megfogott.

2017. okt. 17. 15:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Mért nem veszel még egy Roccat Kone-t? :D
2017. okt. 17. 16:39
 6/11 anonim ***** válasza:
#5: Mert az nem jön ki 10-15 ezer forintból.
2017. okt. 17. 17:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Ohh... és tényleg. :D
2017. okt. 17. 18:12
 8/11 anonim válasza:
Én is ma rendeltem pixelről a rival 100-at. Annyiért ajándék. A színe nem a legjobb, de kit érdekel. :D
2017. okt. 17. 19:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Am fps hez tökmind1, csak legyen meg a 10.000 dpi
2017. okt. 17. 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

#3: A Razer csak 2016 óta gyárt újra jó minőséget (DeathAdder Elite, Kraken Pro V2, BlackWidow X, stb). Azelőtt kb. öt évig hulladékokat ontottak futószalagon. Amikhez nekem balszerencsém volt:

Deathadder Chroma: a görgő már új korában is olyan hangokat adott ki, mint egy kísértetkastély kapuja. A jobb gomb két hónap után duplaklikkes lett. Ha egy kicsit is megszorítottam, a burkolat úgy recsegett-ropogott, mint egy tejfölös pohár.

BlackWidow Ultimate: fél év alatt nyolc billentyűje akadt fenn félúton, kettőt nem is lehetett lenyomni, a többit csak brutális erővel.

Kraken 7.1: Az unokaöcsém hozta, hogy a mikrofon recseg, a jobb oldali hangszóró visszhangos. Szét akartuk szedni, nem lehetett. Jó, törjük szét, majd mókolok rá új burkolatot. A fejhallgató kupakjai két csepp pillanatragasztóval voltak felfogatva, a vezetékek a legmocskosabb alumínium(!)drótok, a mikrofon kondenzátora felfújódott, a bal oldali hangszóróról leolvadt(!) a forrasztás.

De azért jó látni, hogy végre megemberelték magukat, és már nem csak a nevükből akarnak megélni. A DeathAdder Elite szerintem egyenesen a legjobb egér, amit a Razer valaha is gyártott.

2017. okt. 18. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!