Razer Deathadder 3.5g megbízható egér?
innen szeretném megrendendelni,esetleg van valakinek tapasztalata az eladóról?az egér milyen?anyaghasználatnak már utána olvastam elvileg razernél elég szar de nektek mi a véleményetek róla?ez miben különbözik a többi razer egértől?(chroma,elite.sttb)
eddig 1000forintos egérrel játszottam de szétvertem idegemből cs:go-ra használnám inkább mg2 vagyok evvel az egérrel javulna a célzáspontosságom?
Megbízható eladó, PH-n is őt ajánlják.
Én egy 3G v3-mat használok, ez ugye csak 1800DPI-re képes de számomra bőven elég, 1100 fölé úgysem megyek. A szenzor tökéletesen pontos, semmi probléma nincs vele. ASUS ROG Sica és Roccat Lua járt még nálam. A Lua-nál egyértelműen jobb, a Sica szenzorát hasonlónak éreztem, de a DA mérete és kialakítása számomra jobban kézre áll.
Anyaghasználat kb. ugyan az mint a 3.5G-nél; a felső gumírozott borítás nagyon kellemes tapintású, az oldalsó műanyag kissé csúszós, érzékeny az izzadtságra, gyűjti a zsírt de nem vészes.
Én bátran tudom ajánlani ha a nagyobb/nehezebb/termetesebb egereket kedveled.
Takasta az egész eBay legmegbízhatóbb eladója a maga 99.3%-os értékelésével, tehát megbízható.
A 3.5G még a megbízhatóbb DeathAdder verziók közül való, utána kezdett el romlani (Chroma-t véletlenül se vegyél). A legkiválóbb változat a DA Elite, csak hát az kétszer ennyibe kerül. Az 1000 Ft-os egér után egy új világ lesz ez a bestia.
8 ezerért már van itthon ASUS ROG Sica, aztán a külföldről való rendeléssel sem kellene szórakozni.
Bár őszintén, én semmire sem cserélném le a DeathAdderem. Szerintem mindenképp érdemes rá benevezni, főleg ha nagyobb kezed van és a tenyeres vagy ujjbegyes fogást szereted. ROG Sica is nagyon jó, de számomra túl kicsi, illetve az főleg karmos fogáshoz alkalmas.
Esetleg aprón is szétnézhetsz, akadnak jó ajánlatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!