Miért nem kapcsolt ki a táp?
Figyelt kérdés
Hogy lehet az hogy egy szabadon hagyott Sata tápkábel rövidzárlatos lesz elkezd füstölni és a táp nem kapcsol le? Szerintem ez alapkövetelmény minden tápegységben hogy rövidzárlat esetén kikapcsoljon és ne égesse ki az egész gép belsejét.2017. okt. 15. 08:51
2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem lényegtelen a tipus.De ha garanciás lenne jogosan verném az eladó fejéhez? Vagy nem is reklamálhatnék?
2017. okt. 15. 09:08
3/13 anonim válasza:
Verheted, viszont azért kérdeztem a típust, mert ha valami hulladék, akkor hiába cserélteted ki egy ugyanolyanra, számíthatsz újból valami hasonlóra.
4/13 MGéza válasza:
De lényeges a típusa. Épp az ilyen balasetek elekrülés végett szoktuk ellenjavalni a noname gyártmányokat.
5/13 anonim válasza:
Akyga, approx, codegen, (vargáné és társa höhöhö), m-tech, Danubius, lc power stb...?
Ha egy nulla védelmes szemét van a gépedben, örülj, hogy más alkatrészek túlélték.
6/13 A kérdező kommentje:
Bánom és persze hibát követtem el mikor az eladóra halgattam és megvettem egy névtelen olcsó tápot ebben hibáztam.De az a fölháborító hogy alapvetőnek tartom egy tulfeszültségvédelmet egy tápban.Így hogy kerülhet ez a szemét a piacra a boltok polcaira és az othonainkba.Kérdem én ha a gyerek othon játszik egyedül és kigyullad a gép netán a konektor akkor ez a hiba emberéleteket is követelhet.
2017. okt. 15. 09:45
7/13 A kérdező kommentje:
Hogy forgalmazhat egy eladó egy ien terméket pár ezer forintos bevétel reményében?Hát ennyi felellősségérzet sincs az emberekben?
2017. okt. 15. 09:48
8/13 anonim válasza:
Sajnos nincs. Olcsó, veszik a laikusok. Biznisz. A gyártókat meg csak a bevétel érdekli. Lesza*ják, hogy életveszélyes e vagy sem. És amíg sokan veszik a szemetet, addig ennek nem lesz vége.
9/13 anonim válasza:
Ha netán cseréled, itt egy Tier lista a tápokról.
Gyártók és modell szerint rendezve. 1-3-ig nem nyúlhatsz mellé.
10/13 pinkpancser válasza:
Ez a különbség egy noname és egy minőségi táp között! Illetve az, hogy noname tápoknál a ráírt teljesítményt sokszor még csúcson sem tudja, a minőséginél pedig azt tudja folyamatosan.
Viszont még nem válaszoltál az első kérdésre, hogy mi a tápod tipusa!
Az eladó fejéhez meg hiába is vernéd, hiszen ő csak egy eladó. Nem fogja és nem is tudja letesztelni az összes általa használt terméket, hanem csak el kell hinnie a gyártó által megadott adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!