GPU overclock? (GeForce 9800GT)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Igen... tudom, tudom ez egy régi kártya és nem sokkal lenne jobb, de hogyan kell? Néztem már videókat, de azok mind 7-8 éves videók és sokat nem értettem meg belőlük... Úgyértem, meddig szabad húzni a "Boost Clock" és az ehhez hasonlókat...
A válaszokat előre is köszönöm! :)
2017. okt. 14. 15:53
1/4 anonim válasza:
letöltesz egy msi afterburner 2.1 -es verziót . Amit érdemes húzni az a gpu ! Memóriát hagyd !
Amit ajánlok hogy 20 mhz lépéseket tegyél és tesztelni kell utána 3d benhmark programmal hogy stabil e mindig az adott óra jel , ha nem stabil akkor be csikózódhat a kép vagy le fagy simán. Ezt tudom javasolni . Tápod azért minimum egy 350 -es minőségi legyen, pl fsp ,be quiet, corsair ,
2/4 anonim válasza:
Én mindig apránként teszem feljebb az órajeleket és benchmarkok-kal tesztelem utána. Konkrét érték nincs, hogy mégis mennyivel menjünk feljebb. Én MSI Afterburner-rel húzom és a statics server is szoktam hozzá haszbálni, ha egy adott játéknál nincs beépített benchmark.
3/4 A kérdező kommentje:
Pontosan a tápom típusát nem tudom, de elvileg erős, ha egy i7 930 ketyeg vele...
2017. okt. 14. 16:29
4/4 anonim válasza:
hát nem feltétlen erős . De igen ahhoz a procihoz minőségi táp kell a fogyasztása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!