Szerintetek sikerülhet ez a mutatvány?
Figyelt kérdés
Van egy Alaplapom amint tegnap elolvadtak a sata csatlakozók.. ne kérdezzétek hogyan. műanyag szagra lettem figyelmes. a kérdésem a következő: a sata foglalatot lehet rajta cserélni egy másik rosz alaplapról, szerintetek? :O2017. okt. 14. 11:22
1/14 MGéza válasza:
Lehet, csak az a kérdés hogy mennyire éri meg. Csak azért említem mert ott valami igen nem jó, elég nagy túlfeszt kellett annak kapnia vagy valami más gond van.
2/14 A kérdező kommentje:
Értelek, csak ha nem cserélem ki a dugót, sose tudom meg mibaja. :( 4 magos gyors gép. sajnálnám kidobni.
2017. okt. 14. 11:29
3/14 A kérdező kommentje:
Egyébként, van itthon forrasztónk. Apával javítanánk. Nekem megérné megjavítani, ha céghez vinném akkor abból az árból majdnem új alaplapot vennék. :D
2017. okt. 14. 11:32
4/14 anonim válasza:
Milyen alaplap? Csak mert nem ártana azért új lap után nézned, ha netán a forrasztós mutatvány nem jól sülne el. Na és a lehetséges hibát kellene inkább felderíteni. A csatlakozók normális működés közben nem szoktak csak úgy elolvadni.
Esetleg a tápegység típusát ha ideírnád. Mert elsődleges hibaforrás lehet.
5/14 Dongaben válasza:
Megolvadt a SATA csatlakozó az alaplapon? Ezt nehéz elképzelni... Max. öngyújtóval.
6/14 anonim válasza:
Először vegyél egy új tápot, hacsak nem akarod a maradék alaplapot is elolvasztani.
7/14 anonim válasza:
Öngyújtó :) +1 neked! Mert tényleg zavar van az avarban. Ez igen extrém eset lehet. Táp több mint gyanús, de még úgy is nehezen tudom elképzelni. Mert akkor másnak is égnie vagy füstölnie kellett volna, ha egy sata csati olvad.
8/14 anonim válasza:
Vagyis lehet, hogy a táp egy igen igen régi cucc lehet, vagy igen igen gagyi a legminimálisabb védelmek nélkül, vagy hibás, vagy a kérdező mókolt valamit valamikor, vagy... sok sok sok vagy...
9/14 anonim válasza:
Na és az alaplap zárlatot kapott forgatókönyvről ne is beszéljünk.
10/14 A kérdező kommentje:
A Tápegységet a gépházzal rendeltem. nem egy drága. lehet a hibát egy kontakthiba okozta. nemtudom. Hát azért egy öngyujtóval biztos nem gyújtogatnám, mi értelme lenne? :D
2017. okt. 14. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!