Obese Beer kérdése:
Elmegy a kép a monitoron?
Figyelt kérdés
Helló. Ma tapasztaltam játék közbe, hogy a pc-men egy idő után elmegy a kép, monitoron a zöld fény sárga lesz (ilyen, mikor nem megy a gép, és csak a monitor van bekapcsolva), hang is elmegy, es nem lehet mit csinálni vele. Újraindítottam, de 4-5 perc után ismét bekövetkezett. Azóta nem próbálgattam. Tanácsokat tudnátok adni?#.no
2017. okt. 14. 09:54
1/5 Dongaben válasza:
Hibakeresésben? Először másik kábellel, majd másik monitorral (Kérj kölcsön addig valakitől, ha nincs kéznél.)próbáld. Ha ugyanaz a jelenség, akkor géppel van gond. Hang is a videókártyából megy ki? Akkor az lesz a gond. Kezdésnek portalanítsd préslevegővel.
2/5 anonim válasza:
Alapvető hardverinfot sem adtál meg, így nehéz. Ilyen hiba kérdéseknél alap dolog, hogy leírjuk az eszköz tulajdonságait.
3/5 A kérdező kommentje:
Közben használtam a gépet, játék közbe ment el ugyanúgy, a pálya háttérzaját lehet hallani, meg discordon tudok beszélni, csak nem látok semmit, illetve az egeret se érzékeli.
2017. okt. 14. 14:33
4/5 A kérdező kommentje:
A hang hangdriverből jön, viszont a mikrofon a videókártyába van dugva, és hallanak.
2017. okt. 14. 14:35
5/5 A kérdező kommentje:
Hangkártya* elnézést
2017. okt. 14. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!