Miért van az hogy a gép egy bizonyos idő után azt csinálja hogy elmegy a kép a monitoron? (többi lent)
Az általában a VGA haldoklása ha ennyiszer csinálja ilyen rövid időn belül.
Milyen kártya?
Hőmérsékletek rendben vannak-e?
Milyen táppal hajtod?
Mikori drivert használsz?
Na de mi FSP 550W?
Remélem Raider legalább, mert ha nem is a megbízhatók közé sorolható manapság de 2 éve még megfelelő volt a célra.
Az oké, hogy a GPU 30-35 fokos, de a többi amit kiír?
Gondolok itt VRAM-ra vagy VRM-re.
AIDA64
Ha nem írja akkor ez van, arra a részre nem tettek szenzort.
Ha kézzel fogod meg a bordát (már ahol tudod) akkor meg is bírod fogni, nem éget?
Ha ezek mind kizárhatóak akkor bizony haldoklig a VGA.
Esetleg vedd fel videóra valamivel amikor elkezdi és úgy vidd vissza a boltba, majd mutasd meg nekik.
Ha erre se ugranak akkor pedig nyalasd meg felük a gombócokat, nehogy melegük legyen...
Hasonló problémám volt, csak épp nvidia kártyával, még intel képernyő illesztővel. Egy hűtő rajtam segített, jobb lett, de mióta beállítottam, hogy energiatakarékosba menjen, gyakorlatilag megszűnt a probléma. Az én (régi) gépem viszonylag erős, úgyhogy ment így is rendesen.
Esetleg egy próbát megér, hátha bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!