Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PS2 emulálás,2010-hez méltó PC-n?

PS2 emulálás,2010-hez méltó PC-n?

Figyelt kérdés

sok régi játékom van PS2-n, de igazán nem szeretem TV-n keresztül játszani. Emellett nem futnak a nagyon ritka játék (SECAM és NTSC) darabok a PAL gépemen. (Japán kiadású angol nyelvű Dragon Ball, és Kingdom Hearts)

Hát gondoltam megpróbálom gépen futtatni.

---------------------

Nagyon csodálkozom, hogy nagyon szar minőségűek az emulátorok, pedig a PS2-ben sincs több mint egy p3-as proci, és egy őskori nvidia-mx440.

De mégis emberek, a PC már 50x túlszárnyalta ezt a teljesítményt, mégsincs jónak mondható ps2 emulátor!

innen olvasgattam és szedtem emulátort:

[link]

tört biosaim vannak torrentről, és futnak is a játékok, de elég alacsony FPS-en járnak, ezen a vason, ami legalább 4x meghaladja technológiában a p3-as PS2-t:

[link]

Valakinek van ötlete mit tehetnék? Cod2 megy 333 fps-en, a wow full grafikán 60fps, nagyon elégedett vagyok, de a szar ps2 meg 30 fps-en akad, ami elég ciki...

2010. máj. 29. 10:12
 1/2 anonim ***** válasza:

A PS2 processzora kb. 8ghzes P4nek felel meg...

(ezt valahol a neten olvastam még régen...)

Amúgy meg a PS2 1 magos processzorú, így az emulátor is csak 1 magot tud kihasználni.

Ezen kívül, azon azt az 1 magot sem tudja kihasználni teljesen, mivel le kell fordítsa a PS2-re készített kódot, a processzorod által értelmezhetővé...

Ezen kívül a PS2-t csak játékokra tervezték, ezzel szemben a PC-t nem...

[link]

2010. máj. 29. 11:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Emulálás nagyon hardverigényes dolog, nincs mit tenni ezellen. Viszont egy használt PS2-t fillérekért hozzádvágnak pl. Vaterán
2010. máj. 29. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!