Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » DVI-D csatlakozóra kötött...

DVI-D csatlakozóra kötött monitorom nem működik?

Figyelt kérdés

Videokártya: EVGA NVIDIA GeForce GTX970 ACX 2.0

Járt hozzá egy DVI-I - D-sub átalakító, ezen van a fő monitorom. DVI-D átalakítót rendeltem a neten, rákötöttem a videokártyára egy másik monitort, de semmi képet nem ad.

Ötletek?

2017. okt. 13. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:

dvi-i vagy dvi-d?

EVGA-nál csak DVI-D van 970 esetében, nincs dvi-i.

DVI-D csak és kizárólag digitális jelet küld, azt a d-sub (vga) feld*ghatja magának, mivel az analóg jelet ismer csak.

Jelen állás szerint vagy dvi-i - d-sub adaptert veszel (ami meg nem fog belemenni a kártyára, mert dvi-d van rajta, nem dvi-i), vagy aktív átalakítóst (és reménykedj, hogy menjen, mert az is csak 80%-ban működik).

Egyéb iránt a weboldalra is fel van tüntetve, hogy NEM megy dvi-d d-sub átalakítóval, csak ahhoz ugye már meg kellett volna nézni a gyártó honlapját, ami 2 perc.

[link]

ilyesmi kell (de ezzel se biztos, hogy menni fog, mert volt rá példa, többségnél jó).

2017. okt. 13. 15:29
 2/2 anonim ***** válasza:
#1 +1, én is megjártam az rx 560-nal. Én DP-VGA átalakítóval használom, amíg nem veszek DVI-D-s monitort
2017. okt. 14. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!