Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért írja ki a monitorom,...

Miért írja ki a monitorom, hogy "out of frequency"?

Figyelt kérdés

Nem is tudtam, melyik topikba írjam... Arche Age indításánál majdnem minden oké, tölt a játék a legelején, aztán monitor ki, "out of frequency" felirat be, és annyi. Ez most VGA probléma, vagy rendszer probléma? Mert amúgy azt megérteném, hogy a régi VGA-mal, meg a 32 bites Win7-tel esetleg nem ment, de pár hete újabb VGA van már, és ma telepítettem egy 64 bites Win-t... Vagy más lehet a baj, amihez ezeknek semmi köze? Gondolom, süt, hogy nem nagyon értek hozzá...

A segítséget/tippet előre is megköszönöm.

#VGA #Windows 7 #outoffrequency
2017. okt. 1. 00:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Nagyobb felbontast akar fullscreenben a jatek mint a monitor felbontasa.

Probalj ekkor alt+entert nyomni ablakos modba valtashoz, ezutan falts felbontast beallitasokban ha sikerult.

Ha nem valt ablakosra, akkor jatek config fajljat kell megkeresni es kezzel atirni a felbontast, neten rakeresve biztos irjak merre talalhato.

2017. okt. 1. 00:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Illetve lehet kepfrissitesre gondol, azzal ritkabban vannak ilyen gondok ugyan, de a hibauzenet ezt sugallja. A megoldas ugyan ott lesz viszont.
2017. okt. 1. 00:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi, szétnézek akkor a fájlok között.
2017. okt. 1. 00:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Más helyen ezt írják system.cfg (gondolom, te is erre gondoltál)... Hát konkrétan nem találok sehol ilyet. :D De nem csak, hogy én nem találom, hanem a gépem sem. :)
2017. okt. 1. 00:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Az settings és nem system lesz, de egyébként nézd meg ezt, a felbontást írd át kissebbre, ha nem fullhd-ba tolod.

[link]

2017. okt. 1. 09:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Már is nézem. :) Köszönöm a választ!
2017. okt. 1. 19:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy ha arra gondolsz, hogy a Glyph-ben, ott nincs ilyen lehetőség. ArcheAge-be be sem tudok így lépni (nem érek a Settings-ig). A játék mappájában pedig semmi ilyet nem találok. Valaki le tudná írni, hogy konkrétan hol kellene lennie annak? (Rejtett fájlok is láthatóak.)
2017. okt. 1. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Az előző linket azért küldtem, hogy ennek mintájára hozd létre a settings fájlt.
2017. okt. 1. 19:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Jah, oké, bocsi. :) És köszi!
2017. okt. 3. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!