Tapasztalatok erről a tápegységről?
Te most biztos a "10 éve semmi baj vele, épp FX 9590 + R9 290X CF konfigomat viszi hiba nélkül" típusú válaszokra vársz, ugye?
Ne tedd. Ezek tipikusan olyan tápok, hogy van, akinek évekig gond nélkül elmegy (más kérdés, hogy közben mit művel mondjuk a HDD-vel, alaplappal stb.), másoknak meg 3 nap után kinyír mindent a gépében.
Itt írnak róla pár érdekességet: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
Nekem Codegen 400w tápom volt. Nem tudom, hogy mennyivel sz@rabb vagy jobb az Akyganál, de nekem egy HDD-t tett tönkre. De az már régen volt, amikor egyáltalán nem tudtam semmit a gépekről. A gépemnek akkor a fogyasztása max 120 watt lehetett, és valamelyik nap rákötöttem a gépre a telót, hogy töltsön, és leállt az egész gép XD
Aztán a táp tönkre is ment, meg a HDD is.
Szóval tényleg nem érdemes olcsó tápokat venni, és úgy érzem én még szerencsés is voltam, hogy nem lett másnak baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!