Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a config jo lesz mai...

Ez a config jo lesz mai jatekokra?

Figyelt kérdés

Probalom ugy osszerakni hogy azert 1-2 evig ne kelljen ra kolteni.. Mit gondoltok?

I5 7400 3ghz

Gtx 1050TI

16 GB RAM

2017. okt. 12. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Az hogy hülyeség.

Vagy megvárod az I3-8100-t, vagy veszel most Ryzen 5 1600X-t.

A VGA és a RAM ok, de az a CPU nagyon rossz ár/értéket képvisel.

2017. okt. 12. 17:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Így van! Ryzen-t vegyél inkább! A többi jó.
2017. okt. 12. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:

UI:

I3-8100 kapható az Alza-nál, de az alaplapok méreg drágák hozzá.(csak Z370-es kapható)

Szóval egyenlőre nem éri meg, max ha lesznek olcsó alaplapok is hozzá.

2017. okt. 12. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Mért kell minden kérdésnél ezzel a Ryzen-el jönni? Nem mindenki bízik az AMD-ben, én sem. Aki megrögzött Inteles, annak nem fog kelleni a Ryzen! Mért olyan nehéz ezt felfogni? Én se vennék Ryzent, mert az AMD jó ideje csak szhart állít elő mindenből. Tudom, hogy sok teszten jól muzsikál a Ryzen, de számomra a megbízhatóság és a kiegyensúlyozott működés a fontosabb és abban az Intel fényévekkel jobb.
2017. okt. 12. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:

#4.De látom az elvakultságtól nem látod az erdőt.

Kérdezem én hogy mennyivel megbízhatóbb egy Intel CPU egy AMD-nél és ez fordítva?

Mind 2 gyártóknak rengeteg tapasztalata van CPU gyártásban, szóval ha minőségről van szó akkor egyik sem jobb a másiknál.

A másik, nem véletlenül ajánljuk a Ryzen-t, mert most jó vétel.

Amint kijönnek az olcsó lapok az Intel 8. generációja lesz az ajánlott, amikor az AMD arra válaszol erre akkor pedig az...

Jó ez így, nem értem miért jó az hogy az Intel 5%-t emel generációnként teljesítményben és az ára pedig az egekben van.(Inteleseknek is jó mert olcsóbban kapják ugyan azt a teljesítményt)

2017. okt. 12. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Tökéletesen egyet értek! A 4. válaszolónak meg tanácsolnám a válaszadás helyett az intel-hitgyülekezet napi látogatását. :D
2017. okt. 13. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!