Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » , nagyon kevés az fps-em, mi...

, nagyon kevés az fps-em, mi lehet az oka? Pl FIFA 18 FULLHD minden maxon alig megy 10 fps-el, pedig 60-100 fps-t hoznia kéne szerintem vagy GTA is ugyanigy, CSGO 1920x1080 + maxon minden csak 50-55 fps, . Ez csak a szabály kedvéért?

Figyelt kérdés

Konfigom : Proci-Intel Core 6600K CPU 3.50GHz 3.50 GHz

RAM: 16 GB

64bites oper'cios rendszer

win 10

Videokártya : ASUS GeForge GTX 1050 STRIX 2 GB

Hallottam olyanról hogy a videokártyához kell csatolni a monitort, vagy az volt a baj, nem tudom, igy mondta el valahogy és mondta hogy +150 fps-e lett. Talán ez a megoldás?

2017. okt. 10. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha nem a videokártyához kötöd a monitort akkor az IGP-t(CPU-ba integrált grafikus vezérlőt)használja, így persze hogy kevés FPS-d van mivel jóval gyengébb teljesítményű.

Bár a GTX 1050-től sem kell elájulni de ezek a játékok nem jelentek gondot neki.

2017. okt. 10. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért, most hová van kötve a monitor? Az ethernet portba tán?
2017. okt. 10. 20:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod , viszont az a baj (tudom hogy most le fogja mindenki harapni a fejemet , haverom is aztmondta ilyen nincs de ikor meglátta lómeglepödött) a videokártyának nincs vga csatlakozoja csak 2 dvi , esetleg ha dvi-t hasznalok az valtoztat a teljesitmenyen ?
2017. okt. 10. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:

A monitorral mi a helyzet?(DVI,HDMI,DP van)

Ha nincs akkor aktív VGA-DVI átalakító kell.

2017. okt. 10. 20:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem hanem az alaplaphoz , nemtudom nem vagyok informatikus , nem nagyon ;rtem ;n az ilyet de ahogy olvastam nekem az alaplaphoz van kotve , ne kovezzetek meg ha nem igy van :))
2017. okt. 10. 20:49
 6/7 A kérdező kommentje:
a Monitorba csak VGA es DVI van , tehat akkor egy atalakitot kell vegyek? Es az ugy mukodik hogy a monitorba vga van es a azt a felet amelyik a videokartyaba kell dugni azt atalkitom egy atalakitoval dvi-ve ? gondoltam erre csak nem tudom igy mukodne-e ? mi a valaszod ra ?
2017. okt. 10. 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha monitor tudja a DVI-D-t, akkor simán DVI-HDMI kábellel

összekötöd, és csók a családnak. Csak a laptopoknál van,

hogy összedolgozik a két kártya, PCnél mindig az dolgozik,

amelyikbe dugva vagyon a kábel vége.

2017. okt. 10. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!