Nagyon felbontású monitor, még éri?! (playerunknown's battlegrounds)
Sziasztok!
Régóta tervezek venni egy nagyobb felbontású monitort,mert sose volt még 1366x768-nál nagyobb!
Gépem adatai:
I5 4590
Gtx 1060 6gb
16gb ram
Win 10 64 bit
3x1tb hdd + 120gb ssd
Jelenleg 1366x768-at használok
Ezzel a konfiggal 100fps-el tudok játszani full low grafikán a playerunknown's battlegroundsban.
Bf1 az Nvidia által beállított maximum grafikával fut.
Haverom gépe :
I5 4590
Gtx 960
8 GB RAM
1920x1080-ban van neki (PUBG-ban) 80fps
Kicsit félek ,hogy kevesebb FPS-em lesz még úgy is ,hogy van +8gb ram és 1060-at használok
Valami ötletek?
Megérné egy FHD-s monitorra cserélni. A nagyobb felbontás jelen esetben nagyobb élményt adna azzal, hogy szebb lenne a kép és többet látnál, mint hogy több FPS-ed legyen.
Sőt szerintem ekkora felbontáson ráadásul Very low-on elég erős CPU limited van...és könnyen lehet, hogy FHD felbontásnál egy ilyen kártya mellett egyáltalán nem csökkenne az FPS-ed.
Erősebb géped van a haverodétól akkor nyilván több lesz az FPS-ed is...
Meg 60Hz-es monitoron amúgy se értem, hogy miért érne hátrány ha 100FPS helyett csak 80 lenne pl... :D
#1: Nézz bele egy pár Counter-Strike topicba, ahol megmagyarázzák neked, hogy igenis, ha 800 FPS helyett 1200 FPS-ed van, akkor gyorsabban lehet ugrani meg lőni, hiába van 60Hz-es monitorod... :(
Kérdező: A játékok többségénél a 1080-as felbontás az alapértelmezett, úgyhogy mindenképpen érdemes. GTX1060-hoz felesleges a nagyobb felbontás.
2.
Igen ez igaz, COD4-re is...
DE a PUBG-ben nem lesz belőle hátránya, inkább előnye, hogy sokkal jobban lát majd távolabbra...
Igazából Csgozok is.
Meg majdnem minden fps játékkal játszunk, ezeken kívül meg például WoWozunk is haverokkal,aminek nekem iszonyatosan tetszik a látványvilága, szóval tűkön ülök a fullHDra várva :) Köszönöm a válaszokat srácok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!