Tényleg jól működnek a régi macbookok? (2010 előttiek)
Nem mondanám, nagyjából ez egy 10 éves model: [link]
kb. egy mai belépőszintű notebook 2× erősebb.
Egy 2013 -as szériásat szereztem, de csak arra használom hogy Cordova -val készített app -ot átfordítsam szifonra is.
2007-es MacBookról írok. Még videót is lehet vele vágni. Igaz, hogy nem 4K-ban és hosszadalmas. Nem szélvész.
Netezni és office-ra is simán megfelel.
Olyanok írkálnak akik csak okoskodnak, de nem ilyen gépet használnak. No comment.
Jól müködnek igen.
Nekem van egy 2009-es Macbook whiteom MacOS Sierraval.
A memóriát felbővítettem 8gb-ra valamint kapott egy SSD-t. Sajnos a C2D proci már nem mai darab, de ennek ellenére "mindenre elég".
Youtube FHD videókat gondtalanúl lejátssza.
Iphone 5s-el felvett 1080P videókat szoktam imovieban szerkeszteni, minden gond nélkül, csak ritkán van,hogy 1-1 másodperce beakad.
2017-es Photshop CC is tökéletessen fut.
Szövegszerkesztés word, excel természetesen meg sem kottyan neki.
Tehát ezek a gépek még a mai napig teljesen jól használhatók. Lehet,hogy nem olyan gyorsan történnek rajta a dolgok mint egy új macen, de ettől függetlenül jól használható, stabil, megbízható gépek a mai napig.
#2. vagyok, az office és böngészést, videózás "elmegy".
Ha nem nyitsz meg 100 ablakot, és nézel 4K videókat, akkor jó lehet.
Nekem az akkuja már akkor halott volt mikor megvettem.
De ez használattól függő, hogy meddig bírja, milyen állapotú.
Nekem is egy macbook pro 1-em van és gondom még nem volt vele
Talán hogy elavult a szoftver. Lion van még rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!