A videókártyáknak mik a leggyakoribb meghibásodásuk hogyan lehet elkerülni őket?
Figyelt kérdés
Össze kell állítanom egy power point bemutatót a videókártyák leggyakoribb hibáiról a válaszokat elöre is köszönöm :)2017. okt. 7. 19:26
1/2 P.O.C. válasza:
VRAM, kondenzátor, forrasztások, ...
Elkerülése? Arra szerintem lehetőség. Szerencse kérdése. Na meg hogy mennyit használod.
Sokat segít az élettartamán, ha jól szellőző házban használod, rendszeresen takarítod, nem OC -zed szénné, na meg persze nem kodegány minőségű táppal hajtod.
2/2 DamonSalvatore válasza:
Nekem volt Acer laptopom, a fenti válaszoló példájához hasonlóan, jól szellőztetett helyen volt használva - a gép alatt is volt nagy hely, szóval nem melegedhetett volna túl használat közben - jelezném, hogy nem volt folyamatos használatban, esetenként futtattam rajta pár videójátékot, pl NFS. aztán csak azt vettem észre, hogy jelez a rendszer, hogy a videókárya kondíciója romlik. Semmit nem tudtam tenni az ellen, hogy az integrált kártya konkrétan leolvadjon az alaplapról. Tehát integráltnál véleményem szerint nagyobb az esélye annak, hogy lényegében leég az alaplapról. Javítása nem túl hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!