Szerintetek mennyit fog esni az ára a Gtx 1080 Videókártyáknak?
Figyelt kérdés
Szóval, szerintetek mennyit fog esni az áruk a Gtx 1080 as videókártyáknak az elkövetkezendő napokban mivelhogy ugyebár megjelent az 1080Ti ?2017. márc. 11. 00:35
1/5 anonim válasza:
5931 forinttal, és 50 fillérrel.
2/5 ThodEE GoD válasza:
2011ben mikor vettem az 5870et 100k volt, most 12ért lehet kapni, szóval szerintem 15-20k-ig fog lemenni az ára!
3/5 anonim válasza:
Még nekem is porosodik a szekrény tetején egy 5870 :DD Ég világon semmi baja nincs még.
Szerintem most még nem fog annyit esni a 1080 ára, talán pár hónap múlva egy pár tizezret biztosan esni fog.
4/5 anonim válasza:
a 1080ti ára nem lesz ám olcsóbb 260 ezernél, így 200 alá se fog túl sokat esni az 1080 szerintem.
5/5 MGéza válasza:
Nem fog leesni. Miért, a GTX 970 ára leesett mert kijött az 1060 ami jobb? Akkor egy sokkal újabb kártyának mitől menne le az ára? Majd ha lesz AMD konkurencia, talán akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!