Hany magot kapcsolhatok be a processzoromon?
Sziasztok
Van egy amd phenom x6 1090t processzorom.
Az lenne a kerdesem h bekapcsolhatok mind a 6 magot teljesitmeny novekedes celjabol?
Azt hallottam nem szabad csak az elerheto magok felet kulonbes serulhet a processzor de vki meg azt mondja kapcsoljam be nem lesz gaz.
Mi az igaszsag most?
Ha szamit akkor gtx 1050ti van mellette 4gb rammal
Nem tudom ki mondta ezt a sérülhet baromságot aki ezt mondta annak annyi esze lehetett mint egy szatyor molylepkének
nyugodtan használd mid a 6 magot
Vagy valamit félreértettel, vagy azon a fórumon ahol ezt olvastad nem volt senki aki helyre tegye azt elmebeteg trollt.
Természetesen használhatod az összes magot.
Bekapcsoltam mind a 6ot de csokkent a teljesitmeny lehetseges ez? 3 maggal csgoban 80fps most 6al 30 fps
Valamit rosszul csinalok?
Már elég régi, de itt is beszélgetnek ilyesmiről:
Sokadik hozzászólásnál valaki írja, hogy 4 magosan használja játékra, mert úgy "drasztikusan" esik a hőmérséklet a 6 magos használathoz képest.
Itt meg egy játék kapcsán írják a processzormagok affinitásáról (hangolásáról), hogy ha a nem használt processzormagokra irányítod (Feladatkezelőben a játék folyamatán jobbegérgomb > Affinitás), akkor szintén lehet nyerni plusz képkockákat.
Kimaradt:
A legvalószínűbb oka a teljesítmény növekedésnek, hogy a kevesebb mag miatt a Turbo jobban rákapcsol:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!