Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD FX 6350 processzoromon...

AMD FX 6350 processzoromon elgörbül 2 kis pálcika lehet már nem is jó?

Figyelt kérdés
Beszerelésnél nem akart rámenni a hűtő(vagyis valamiért az egyik oldalán nem lehetett rácsukni a patentot) ezért kiszedtem és láttam hogy el van görbülve az alján 2 olyan kis cucc.

2013. dec. 18. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
AZT azonnal viszza kell állítani! (csak óvatosan)
2013. dec. 18. 17:10
 2/11 anonim válasza:

hardverapron keress embert.

Van aki ezzel foglalkozik

2013. dec. 18. 17:11
 3/11 A kérdező kommentje:

Azt nem tudjátok véletlenül miért nem lehetett rárakni a hűtőt?

[link]

2013. dec. 18. 17:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Talán azért nem ment rá, mert alá volt gyűrve két lába.

(Vagy a kérdés alapján még rengeteg oka lehetett. :))

2013. dec. 18. 17:18
 5/11 P.O.C. ***** válasza:
Ha műszaki analfabéta vagy, akkor miért nem kérsz meg egy szakembert??! Az az 5 ezer forint spórolás, amit kifizetnél neki, nem ér meg annyit hogy szétbarmolj több tízezer forint értékű alkatrészeket.
2013. dec. 18. 17:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok műszaki analfabéta hanem egyszerűen a hűtő rászerelésekor az egyik oldalán a patentot fizikailag képtelenség volt befogatni.Ezek után leszedtem hogy megnézzem mi is lehet a probléma és utána láttam hogy 1-2 talp elvan görbülve.
2013. dec. 18. 18:03
 7/11 P.O.C. ***** válasza:

Aki szerelt már össze gépet, az tudja, hogy a processzorral úgy kell bánni mint a hímes tojással, semmit sem szabad erőltettetni. Én több száz gépet raktam már össze éltemben, de még egyiknél sem sikerült még elgörbíteni a lábakat. És minden hűtő a helyére ment, mert tudtam, hogy működnek a rögzítők, mert nem voltam rest utánajárni, régen mikor még nem tudtam.

A te eseted tehát bőven kimeríti az User error és a műszaki bettike fogalmát.

Szerintem innentől kezdve függesz fel mindent, amit te számítógép szerelés alatt értesz, és vidd szakemberhez, mert még több helyreállíthatatlan hibát fogsz véteni, és még nagyobb lesz az elszenvedett anyagi károd is.

2013. dec. 18. 18:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy analfabéta ezekhet a cuccokhoz, meséld el, hogy a jó istenbe tudtál begyűrni 2 lábat? Hogy?
2013. dec. 18. 18:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Úgy hogy utólag kiderül az amd selejtes hűtőjené a rögzítője el volt görbülve és kb 2cm-t kellet visszagörbíteni rajta kézzel hogy rámenjen az alaplapi kapcsokra.....(a talpak visszahajtogatása után tökéletesen működik most)
2013. dec. 18. 22:23
 10/11 A kérdező kommentje:
*hűtőjének
2013. dec. 18. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!