Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sims 3, mien vidikari?

Sims 3, mien vidikari?

Figyelt kérdés

Pár hónapja a sims3-mam kiírta: a videókártyád nem támogatja a Pixel Shader 2.0--át.

Próbáltam megcsinálni,semmi.

Csak az az érdekes hogy 2 hónapig teljesen jól működött a sims,ment is minden.aztán egyik napról a másikra kiírta és nem indul el.már le is töröltem.

Ati Raedon x300 vidiikarim van. Minden rendszerkövetelmény megfelel neki,sőt még jobb is.

akkor újat kell venni?

Ja bekapcsoláskor a gép kiírja h telepeítsem a videókártyát,meg ha van hozzá szoftverem rakjam be.De a telepítése nem sikerült,mert nincs hozzá szoftverem.

mien vidikari lenne jó egy Delles 3,6 mh géphez?150 gb szabad hely van.Windows xP.

Köszi előre is.

2010. máj. 28. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem kell újat venni, csak le kell pucolni a drivert, és megfelelőt rakni helyette!
2010. máj. 28. 19:11
 2/10 A kérdező kommentje:
mit értesz ez alatt? léci segíts,mert nem nagyon értek hozzá.
2010. máj. 28. 19:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Legjobb lenne, ha megkérnél valakit, hogy csinálja meg, mert nem kezdőknek való feladat, amit itt el tudnák magyarázni.
2010. máj. 28. 19:37
 4/10 A kérdező kommentje:

Oké köszi.Majd talán bnő mapuját,ő informatikus.:D

De sztem veszek újat.De azért írhattok még tippeket,meg mien viókártya lenne akk jó?

2010. máj. 28. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát attol füg milyen Árba gondoltad.

De egy 9400Gt már biztos elég lenne Neked.

És az 10 Ezer Körül van.

2010. máj. 30. 09:50
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

szerintem egyszerüüüü!!!öcsém én 13éves vok és már mindent jobban tudok mint te nem szégyeled magad???

1.lépés letöltöd a leguljabb drivert.(jöhet az is ami a cd-n van de az nem a legujjabb...szóval)

2.jobb klikk my computer>propertis>hardver>ezközkezelő és felkiáltó jellel van jelölve ami nem mukodik arra két klikk és szép lassan felinstalálod vagy az add hardver vagy valami ilyesmi a controll panel benés ugyamn igy...

2010. máj. 30. 09:51
 7/10 anonim ***** válasza:
előző: vagyis télleg nem lehet elmagyarázni :D
2010. máj. 30. 09:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Én Ati Raedon 9500-ra gondoltam.Am olyan 10.15 ezer ft körül.
2010. máj. 30. 16:30
 9/10 anonim ***** válasza:
az is tökéletes nekem hd4650van 13ért 1gb és fullon megy minden game sztem olyat vegyél
2010. máj. 30. 16:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

09:51!

"szerintem egyszerüüüü!!!öcsém én 13éves vok és már mindent jobban tudok mint te nem szégyeled magad???"

Szerinted korhoz van kötve hogy ki mennyire ért a számítógéphez?

És te nem szégyeled magad hogy 13 évesen okoskodsz?

Meg hogy anyu, meg apu megvette neked a géped, amitől nagy a szád?

Ha nem ért hozzá szegény, mindenképp élő segítséget kell kérnie.

2010. máj. 31. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!