Sims 3, mien vidikari?
Pár hónapja a sims3-mam kiírta: a videókártyád nem támogatja a Pixel Shader 2.0--át.
Próbáltam megcsinálni,semmi.
Csak az az érdekes hogy 2 hónapig teljesen jól működött a sims,ment is minden.aztán egyik napról a másikra kiírta és nem indul el.már le is töröltem.
Ati Raedon x300 vidiikarim van. Minden rendszerkövetelmény megfelel neki,sőt még jobb is.
akkor újat kell venni?
Ja bekapcsoláskor a gép kiírja h telepeítsem a videókártyát,meg ha van hozzá szoftverem rakjam be.De a telepítése nem sikerült,mert nincs hozzá szoftverem.
mien vidikari lenne jó egy Delles 3,6 mh géphez?150 gb szabad hely van.Windows xP.
Köszi előre is.
Oké köszi.Majd talán bnő mapuját,ő informatikus.:D
De sztem veszek újat.De azért írhattok még tippeket,meg mien viókártya lenne akk jó?
Hát attol füg milyen Árba gondoltad.
De egy 9400Gt már biztos elég lenne Neked.
És az 10 Ezer Körül van.
szerintem egyszerüüüü!!!öcsém én 13éves vok és már mindent jobban tudok mint te nem szégyeled magad???
1.lépés letöltöd a leguljabb drivert.(jöhet az is ami a cd-n van de az nem a legujjabb...szóval)
2.jobb klikk my computer>propertis>hardver>ezközkezelő és felkiáltó jellel van jelölve ami nem mukodik arra két klikk és szép lassan felinstalálod vagy az add hardver vagy valami ilyesmi a controll panel benés ugyamn igy...
09:51!
"szerintem egyszerüüüü!!!öcsém én 13éves vok és már mindent jobban tudok mint te nem szégyeled magad???"
Szerinted korhoz van kötve hogy ki mennyire ért a számítógéphez?
És te nem szégyeled magad hogy 13 évesen okoskodsz?
Meg hogy anyu, meg apu megvette neked a géped, amitől nagy a szád?
Ha nem ért hozzá szegény, mindenképp élő segítséget kell kérnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!