Mien videókártyát ajánlanátok?
Ami most van:
-RAM:2Gb DDR3
-Processzor:AMD Athlon(tm)II X2 255 (3.1GHz)
-Tápegység: HIPRO 430W
A többi nem fontos. A kérdésem az lenne szerintetek mien videókártyát vegyek bele, ami ár/minőség/teljesítmény-be a legjobb. Nos én olyan 30 35-k-t szánnék rá. (természetesen PCI-E) a válaszotokat előre köszönöm.
A HD6770 tökéletes választás lenne mivel a processzorod nem lenne képes erősebb vga-nak megfelelő idő alatt megfelelő mennyiségű adatot szolgáltatni.
Az előttem szóló írta hogy a tápegységet cserélned kellene. Felesleges mivel az alsó szériás tápok minőségi darabja.
Chicony nevet nyugodtan elé teheted és akkor senki nem fog belekötni.
Ezt ajánlanám HD-ben minden játék élvezhetően fut.
SAPPHIRE Radeon HD 6770 1GB GDDR5 24.357 Ft
hmm. értem. köszönöm a válaszokat, de én igazából egy még erősebbet szeretnék mind pl: [link]
igaz kicsit többe kerül, de úgy is csak karácsonykor venném meg, úgyhogy addígra biztos lemegy az ára :).
Ép azt irták a processzorod gyengécske egy 6850 es kihajtásához
persze jó kártya lene
de nem ártana egy Phenom II processzor
Talán ram se ártana még 2 gb hoz
(dual chanelbe lene jó 2*2gb)
első vok!
a Hipro télleg nem ócska táp? egyik haverom aztmondta xD
akkor nem kell lecserélni :D
"a Hipro télleg nem ócska táp? egyik haverom aztmondta xD
akkor nem kell lecserélni :D"
Info tanárom szerint az egyik legjobb márka, am meg amikor én vettem olyan 26k-volt... Ja és köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!