Vettem egy új vgát és nem akar működni mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Na vettem egy Ati Radeon PCI-e HD5670 512Mb Sapphire, másik bedöglött kinyíltak a kondik :( Valamit állítgatni kell a biosban vagy mi??2010. máj. 28. 17:14
1/20 anonim válasza:
Ha vettél újat és még mindig problémás, akkor lehet, hogy az alaplapodnak is baja van.
A régi kártya milyen volt?
Lehet, hogy egy kondicserével meg lehet javítani.
2/20 A kérdező kommentje:
Gf6600GT kép bejön csak a Játékoknál kapcsol ki a gép :)
2010. máj. 28. 17:22
4/20 A kérdező kommentje:
a GF-nél, De at Atinál még kép se jön be amikor beakarom kapcsolni! mi lehet a gond?? Segítsetek mert kivágom ezt a sz@rt
2010. máj. 28. 17:24
5/20 anonim válasza:
visszavonom, drivert próbáltad felrakni?
6/20 anonim válasza:
próbáld meg eltávolítani a GF drivert
7/20 A kérdező kommentje:
Igen leszedtem minden drivert semmi nem maradt fent!!
2010. máj. 28. 17:29
8/20 A kérdező kommentje:
Senkinek nincs tippje mi lehet vele?
2010. máj. 28. 17:41
9/20 anonim válasza:
A BIOS látszik az új kártyáddal? ha igen, akkor driver probléma, rakd vissza a gf-t és uninstaláld a driverjét, majd próbáld újra.
Ha a BIOS sem látszik, akkor hibás a kártya, vidd vissza...
10/20 anonim válasza:
Vagy belenyúltál egy gyári hibásba, ami nem valószínű Sapphire-nél, vagy valami más is megadta magát.
Javaslom vidd el egy barátodhoz és nézzétek meg az övében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!