Milyen gépet vegyek?
Figyelt kérdés
Eddig laptopom volt, de szeretnék venni egy asztali gépet, amit legfőképp játékokra szeretnék használni.
Szeretném, hogy szépen menjenek rajta a mai játékok pl. Titanfall 2, ARK: Survival Evolved, Dead by Daylight,Conan Exiles, Playerunknow's Battlegrounds, Payday 2, RAID: World War 2,Killing Floor 2, stb.
kb. 600 euró lenne rá, annyiból lehetséges?
Nem igazán értek hozzá, szóval ezért kérem a segitségeteket
2017. okt. 4. 16:11
1/5 anonim válasza:
Kb 180e, annyiból persze, lehet, bár az is kérdés hol laksz és honnan vennéd, illetve használt alkatrész is jó vagy csak új, illetve mi kell pontosan, csak maga a gép, vagy ebbe bele kell férjen a monitor, egér, bill stb is?
2/5 A kérdező kommentje:
Hát jobban örülnék új alkatrészeknek, csak maga a gép érdekelne
2017. okt. 4. 21:00
3/5 anonim válasza:
Gigabyte h110 alaplap
intel i3 7100 vagy i3 6100
8GB ddr4 2400
szerintem GTX 1060 belefér az árba ha nem akkor GTX 1050 vagy RX 560
500w táp
1TB HDD
4/5 anonim válasza:
hol veszed? Magyarországon? ha már eurót adsz meg, nem lehet tudni.
5/5 A kérdező kommentje:
Határnál vagyok Magyarország mellett, vehetem Magyarországon is, vagy hol érdemesebb?
2017. okt. 5. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!