Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy 1024×768-as LCD monitor...

Egy 1024×768-as LCD monitor mekkora összeget érne meg? 3000 Ft reális ár érte?

Figyelt kérdés

3000 Ft-ért kínálják a környékemen. Pont most lenne szükségem egy VGA kábeles monitorra, az 1024×768-as felbontással már nagyjából ellennék.

Reális ár ez egy ilyen használt monitorért, vagy fordulnak elő jobb ajánlatok is?

2017. okt. 1. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, kb. reális.

Oké, aprón van 1280x1024-es 2000-ért, de ha messze van az eladó, máris nem éri meg.

2017. okt. 1. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
1280x1024 alá én sem mennék, az is olyan ár körül van.
2017. okt. 1. 22:34
 3/4 A kérdező kommentje:

Végülis megvettem.

Ha másért nem, legalább azért megérte, mert emberséges volt a tulaj.

Bizományiba - de még van, hogy rendes infós boltban is - 6× bunkóbbak szoktak lenni. Most nem is a felesleges bájcsevelyre/magázódásra gondolok, az nem érdekel... de volt, hogy kerestem valamit, s az eladó a másik boltrészlegében végig se vezetett. Két helység volt bérelve, a másikat akkor vettem észre, amikor kijöttem, kiragasztott papírokon volt feltüntetve, hogy az előző bolthoz tartozik... és ott láttam azt, amit kerestem.

Hát az ilyet hagytam a francba.... sügér is volt kissé az eladó... látszott, hogy most tojik az egészre, inkább azzal a középkorú pasassal dumált, akiből 3 lépés távolságnál éreztem már, hogy dől a pia és a dohányszag.

Ez az ember ehhez képest még azt is felajánlotta, ha 2 napon belül beüzemelem, s gáz van, szóljak, s visszafizeti.... na persze, lehet mondani, hogy ki tudja, hogy tartaná-e a szavát... de nem volt vele semmi gond.

Öcsém széttört-kijelzős laptopjához tökéletes lesz, hogy még tudja használni egy darabig. A kicsi felbontással meg majd megbarátkozik.

(csak mondjuk azt nem értem, egy ilyen kicsi felbontású monitorra minek tettek DVI csatit?)

2017. okt. 2. 18:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Ja... :) Hogy ez tud egy picivel nagyobb felbontást is. Csak kicsit megviccelt a laptop az elején...

Hát, akkor részemről jó vásár volt!

2017. okt. 3. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!