Milyen wi-fi routert érdemes vennem?
Figyelt kérdés
Régebb óta szeretnék már egyet, most kaptam egyet ismerősömtől (d-link go rt n150) de valamiért nem hozza a sebességet amit kéne neki. (10mbit/s-ről lassul 3mb/s-re). Próbáltam csatornát váltani, különböző beállításokat, átraktam több helyre is de ugyanúgy lassú volt. Betelefonáltam a szolgáltatónak, lecsekkolták, a hálózattal minden rendben, azt mondták valószínűleg a router nem bírja, venni kellene egy jobbat.
Próba szerencse alapon gondoltam megpróbálom, viszont nem tudom hogy ebben az árban melyik az, vagy egyáltalán van e olyan amelyik megéri
2017. szept. 27. 21:09
1/2 anonim válasza:
Furcsa hogy nem bírja a D-Link, de megeshet...
Gondolom levédted, hogy ne csatlakozzon rá más.
Én olcsóbbakból pl. TP-Link WR841ND -t javaslom.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, én is többet vártam a d-linktől. Első dolgom az üzembehelyezés után a wifi és az admin menü kódolása volt
2017. szept. 27. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!