CORSAIR 450W VS450 80plus 12cm box ATX tápegységről vélemények?
Figyelt kérdés
Olvasom azt is, hogy megbízható, de azt is, hogy gagyi. Tudtok valamilyen hivatalos minősítést linkelni?
Köszi a válaszokat
2017. szept. 26. 16:22
11/13 anonim válasza:
Én csak a tapasztalatom írtam le, Te tesztek alapján kötöd az ebet a karóhoz. Egy Corsair tápról beszélünk, nem egy Approx, Codegen, stb. ipari hulladékról. Ha 8 évig használtál Codegent, megértem az aggodalmaid, én is nézegetném a teszteket.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a jó híreket is, ugyanis nekem ez van, amit a kérdésbe írtam
2017. okt. 2. 12:07
13/13 anonim válasza:
"Én csak a tapasztalatom írtam le, Te tesztek alapján kötöd az ebet a karóhoz. Egy Corsair tápról beszélünk, nem egy Approx, Codegen, stb. ipari hulladékról. "
Egy hiba van is benne, egy tápot Brand-től függetlenül kell megnézni hogy jó-e vagy sem, ha jövőhéten a Codegen kiad egy Vengeance-hoz hasonló ár/érték bajnokot akkor azt fogom ajánlani...
Sokan ilyen alapon veszik az Elite Power-t és az iArena-t is, nem véletlenül nem ajánlottak azok sem.
Ezek a tápok egyszerűen kiszámíthatatlanok, lehet elmegy 10 évig, de lehet hogy 1 hét alatt viszi magával az egész gépet.
Ezért nem éri meg vele kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!