Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Logitech G203 egérhez megteszi...

Logitech G203 egérhez megteszi ez az egérpad?

Figyelt kérdés
Hello! Vettem egy új egérpadot (mivel csak ilyen volt, illetve ez volt még a legminőségibb és legdrágább abba a kis boltba): Marvo Scorpion G6 (a Thief-ből a srác van rajta). Eddig egész jónak tűnik játékoknál is, igazából átlagos, semmi világmegváltóra nem kell számítani, bár egy egérpad esetében nem tudom lehet-e. Az új Logitech G203 egeremet használom rajta és főleg FPS-ekhez, szerintetek ehhez az egérhez megteszi egy ilyen egérpad? Az előző pad fekete volt, igencsak bekoszolódott. Köszi a válaszokat!

2017. szept. 26. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
A G szériához mindenféle alátét jó, ami nem fényes. Nem ismerem ezt a márkát, de a fotók alapján műanyag felületűnek tűnik-azokat bármivel lehet tisztítani.
2017. szept. 26. 15:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Szövet azt mondták a boltba, szövetnek tűnik nekem is, remélem beválik hosszabb távon is.
2017. szept. 26. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
sok szín megzavarhatja az optikát..
2017. szept. 26. 18:06
 4/6 A kérdező kommentje:
#3: Nem hinném én azt. Ott van pl. a Razer Goliathus, az is színes és nem hinném hogy megzavarja.
2017. szept. 26. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
#3: Maximum a gagyi optikákat. A G403-at próbáltam már szőrmén, szőnyegen, falon, üvegen és a barátnőm fenekén is- nem sikerült kiakasztanom.
2017. szept. 26. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
hát aki bf-el játszik vagy codal az nem is fog ki akasztást észre venni. Ki akasztani maximum 400-500 dpi között lehet egy egeret alacsony sens melett ! Amúgy el hiszem . Nekem is g203 van most és fekete szövet padon használom , mert én arra esküszöm .
2017. szept. 26. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!