Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Logitech G440 egérpad...

A Logitech G440 egérpad mennyire kopik, illetve ha kopik az mennyire fogja zavarni az egeret vagy bármi mást?

Figyelt kérdés
Sosem volt egérpadom, de most fogok beszerezni egy G402 egeret és az alá szeretnék vagy csak nézegetek egérpadot. Mindenképpen logitechet szeretnék, mert ha már logitech egér + fejhallgató van, akkor legyen az is logi :) (márcsak egy billenytűzet kell ami logitech és "jók" is leszünk)

2015. dec. 26. 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:

"A Logitech G440 egérpad mennyire kopik...?"

[link]

Egyik Logitech egérpad sem ajánlott.

Ajánlott egérpadok: SteelSeries QcK Mass/Heavy, Corepad C1 Large, Allsop Raindrop XL

"...ha kopik az mennyire fogja zavarni az egeret vagy bármi mást?"

Veszít az egér szenzora a pontosságából, gyorsabban kopnak a talpak a nagyobb súrlódástól és az egér sem kezelhető olyan precízen emiatt.

"Mindenképpen logitechet szeretnék..."

Szvsz elég nagy hülyeség leragadni egy márkánál, mikor ugyanannyi pénzért mástól (sokkal) jobb minőségű terméket lehet kapni.

"márcsak egy billenytűzet kell ami logitech és "jók" is leszünk"

Ajánlott billentyűzetek: [link]

2015. dec. 26. 19:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Na az a corsair k95 rgb az tetszik nagyon, de baromi drága és nincs magyar kiosztásban :D (ha tévedek annak örülnék)

Köszi a linkeket és köszi hogy írtál.

Sajnos prohardevern a srác linkjét nem tudom megnézni :(

2015. dec. 26. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Drágább kategóriában sajnos nem található magyar kiosztás, mivel ezeknek a billentyűzeteknek a keycap-jei már minőségi anyagból készülnek, így egyszerűen nem érné meg nekik ilyen kis országoknak külön legyártani őket.

Olcsóbb kategóriában ez már nem gond, lásd: Tesoro Durandal, Ozone Strike Battle, Roccat Ryos MK. Itt már gagyibb keycap-ekről, amik gyorsan kopnak, de ennyiért ne várjon csodát senki.

A link nekem sem érhető el, de olvasgattam külföldi fórumokat, és volt olyan tag, akinek elég volt 2 hónap (!), hogy lekoptassa.

Ha a G440-hez hasonló műanyag padot szeretnél, akkor ajánlom figyelmedbe a SteelSeries HD szériáját, de ezen a linken további egérpadokat is találsz (az összefoglaló alján található az ajánlott egérpadok listája): [link]

(Mindent, amit itt összehordtam, a Prohardver-en olvastam, vagy onnan származik. Ha szeretnél kicsit belemélyülni a témába, nyugodtan regisztrálj és kérdezz ott. A topikokat hozzáértők és profik vezetik, sokat tanulhatsz tőlük, és biztosan nem lősz mellé vásárláskor! ;) )

2015. dec. 27. 01:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, már fenn vagyok én is a prohardveren és elég sok mindent onnan kérdezgettem meg és néztem utána. Most egérpadot kérdeztem meg, hogy milyen ajánlanának egy G402 egérhez, és egy steelseries qck mass-t ajánlottak. Én hiszek nekik, valószínű olyat veszek, remélemjük nem lesz kicsi, de méretből meg képek /videók alapján nem tűnik olyan kicsinek. (meg régebbről is láttam, hogy sokan steelseries egérpadokon játszanak)

2015. dec. 27. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt én is ajánlottam még az 1. hozzászólásomban. (Mondjuk ha említetted volna, hogy közepes méretű kell, akkor csak ezt írom.)

Méretei: 320 x 270 x 6 mm

2015. dec. 27. 23:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen tudom, csak itt a g440-t kérdeztem, ott meg a g402 egérhez :D

De ide is ideírhattam volna azt amit prohardveren :)

2015. dec. 28. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!