Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan fognak a játékok...

Hogyan fognak a játékok futni, ha mit cserélek ki először?

Figyelt kérdés
Most adott az én kis régi gépem (Intel 2 Quad Q8400, 7GB DDR2 Ram és egy GTX 460 1 GB os videókártya), ez már nagyon öreg, gondolkodtam egy kis ujjításon, szóval akkor jobban mennének a játékok ha először a Proci,ramm,alaplapot cserélem ki egy G4560/8GB ram párosra, akkor még maradna ez a videókártya egy kicsit, és majd később venném meg a GTX 1060 3 GB ot, vagy elötte vegyem meg a GTX 1060 3 GB ot ebbe a gépbe, és utána vegyem meg az alaplap proci ramm combót? Melyik választással lenne kicsit érezhetőbb külömbség? Ha a videókártyát venném akkor szerintem CPU-limitem lenne nagyon dúrván de lehet hogy a játékok elfutnának 30 fps el magassabb beállításokon, vagy nem tudom, ötleteket várok.
2017. szept. 25. 14:43
 1/5 Dongaben ***** válasza:
Gyakorlatilag egy komplett gépcserét szeretnél. Próbáld "elsütni" valakinek a mostanit, és építs valami újabbra. A videókártya téma, az várhat...ha kicsit leül ez a "bányász" őrület.
2017. szept. 25. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen ha eladod és veszel egy GTX1050Ti-t ezerszer jobban jársz. Ez tipikusan olyan PC ami jelenleg jó, de bármit cserélsz a többi hardver erősen limitál.
2017. szept. 25. 15:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem értitek, az a kérdés hogy a videókártyát cseréljem le egy gtx 1060 ra hogy ideiglenessen fussonak jobban a játékok, vagy elötte alaplap proci ramm? NEM marad meg ez a gép semmi féleképp csak azt nem tudom mit cseréljek le elöbb
2017. szept. 25. 16:39
 4/5 Dongaben ***** válasza:
De értjük. A videókártyát hagyd utóljára, mert most az egekben van az áruk.
2017. szept. 25. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:
ezer éves konfig.gtx 1060 helyett inkább egy 4560 gtx 1050 kombot raknék össze , mert ezt a procit még húzva is ki fngatja bármelyik mai játék
2017. szept. 25. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!