Miért olyan gyenge az egyszálas teljesítménye egy AMD A10 7700K processzornak?
Figyelt kérdés
Azt tudom , hogy fizikailag csak két magos, viszont azt nem értem , hogy az egy magra eső teljesítménye miért olyan rossz. Egy I3 6100-as is két magos fizikálisan mégis a földbe pofozza a fent említett amd procit.2017. szept. 24. 21:05
1/1 anonim válasza:
Órajelenként nem tud annyi utasítást elvégezni, rosszabb architektúrán alapszik. (Ennél mélyebben nem tudom elmagyarázni, mert nem értek hozzá)
Egyébként ezért nem érnek semmit az alapadatok. Magszám, órajel és cache alapján simán megvenné az ember, hogy milyen jó proci... ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!