Intel Pentium Dual Core G3420 3.2GHz,3MB cache,4. generációs processzornak milyen teljesítménye van?
"Manapság az Intel Pentium jelzéssel gyártott processzorok, körülbelül a régi Intel Celeronnak felel meg"
Na ennél nagyobb marhaságot nem is mondhattál volna, ha már tanácsot adsz, véleményt alkotsz, akkor előtte tedd meg, hogy olvasol a témában, nem kicsit, nagyon.
A Celeronok butított p4-esnek feleltek meg.
A pentium procik százszor jobbak.
G2020-assal raktam össze egy ismerősömnek pc-t.
A mai napig azt használja.
a netről töltöget le,filmet néz,stb.
Arra tökéletesen megfelel.
3-as vagyok és nem mondtam hülyeséget. A mai Intel Pentium-ok butított Intel Core i3-as-ok. Mint régen a butított Pentium 4-esek voltak, vagy akármilyen Pentium a NetBurst korszakból. És a leggyengébb processzorcsalád az Intelnél a Pentium jelenleg.
Pentium < Core i3 < Core i5 < Core i7 Szóval ne én legyek lehülyézve kvázi, mert igazat mondok. Az meg egy teljesen más szituáció, hogy valakinek elegendő egy Pentium teljesítménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!