Kies programmal való frissítés, tört androidot?
Olyan problémám van hogy vettem kézből egy Galaxy Alpha telefont és utólag vettem észre hogy belevan nyúlva és nem eredeti rendszer van rajta.
A Kies ezt szépen kiírja és frissítést ajánlj.
Eddig nemmertem frissíteni nehogy valéami gubanc legyen és utánna netudjam használni a telefont.
Ilyenkor mit csinál pontosan a Kies és lehet hogy elveszítem a telefonom?
Ha nem gyári szoftver van feletelepítve érdemes megkeresni a gyári Firmware-t és azt feldobni Odin-nal.
Kies a Samsung saját programja telefonra való fájlátvitelre, Android frissítésre, alkalmazástelepítésre stb.
Miután felkerült a gyári Firmware mehet a frissítés, addig pedig nem ajánlott.
Nincs olyan hogy tört android. Az android totál ingyenes dolog és mindenki szabadon alakíthatja. Nem gyári rom van rajta így kell mondani.
Odin-al vissza tudod éleszteni. Van millió leírás hozzá. Galaxy alpha odin. Le kell tölteni egy gyári rendszert, betallózni odinba. A telefont download módba rakni kábellel összekötni, drivereket felrakni és felrakja az odin. De én csak elhadartam van rendes leírás a neten, még videók is.
Mielőtt frissítenél, nézd meg a CSC és egyéb paramétereket,
annak megfelelően húzd le a gyári romot.
Ezt nem reklámozzák, de el lehet kefélni egy telefont ha
rossz romot töltesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!