Lehet eredeti Windows 10-et frissíteni a tört Windows 7 helyére?
Figyelt kérdés
Jelenleg tört Windows 7 van a gépemen. (Windows 7 Ultimate 64 bit)
Ha megvenném az eredeti Windows 10-et, akkor tudnám úgy frissíteni a gépet, hogy közben a tört Windows-on tárolt adatok megmaradjanak és használni tudjam őket a továbbiakban eredeti Windows 10 rendszeren?
2016. jan. 5. 17:29
1/3 anonim válasza:
kétlem, főleg, hogy ultimate-d van.
2/3 anonim válasza:
vegyél 1 hordozható merevlemezt arra mentsd le azokat az adatokat amik kellenek,nem hiszem hogy lenne módja az adataid eltárolására másképpen,kérdezd meg 1 informatikus ismerősödet vagy aki jobban ért ehhez ugyanis lehetséges hogy a boltokban becsapnak és azt mondják csak ilyennel meg olyannal lehet hogy vásárolj náluk de ha szerencséd van talán találsz valakit aki az igazat mondja remélem segítettem valamennyire.
3/3 anonim válasza:
Én így csináltam és nekem gond nélkül lett a kalóz Win7 Ultimate-ből eredeti Win10 Pro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!