Milyen processzort ajánlatok (természetesen játékra) 50. 000Ft alatt?
2017. szept. 18. 17:21
1/8 anonim válasza:
45K-ért már van Ryzen 5 1400, ami sokkal időtállóbb.
2/8 anonim válasza:
Ha jol tudom az "X"-s ryzenek nem tartalmaznak hutot. Legalabb is en 1600X-t vettem es nem kaptam hutot hozza.
3/8 anonim válasza:
#2.1300X-hez viszont igen.(asszem egy ideig volt az 1600X-hez is)
Bár szerintem érdemes lecserélni legalább egy Deepcool 300-ra.
4/8 anonim válasza:
Egy kicsit offolok, ezert bocsanat. De a mai napig nem ertem ezek a hutok, hogy mukodnek. Van az inteleknel a hagyomanyos amit a procival kapunk.Az fektetve van, szoval semmi varazslas nincs benne. De ennek...nem tudom elkepzelni vagy en vagy a barom xD
5/8 anonim válasza:
OFF:
Ha a Deepcool hűtőre gondolsz akkor pontosan úgy mint a többi, egy ventiláttor hűtti le a hőleadó bordát.(most az lehet aluminium vagy réz)Annyi különséggel hogy itt maga hőleadó borda sokkal magasabb is lehet, mivel a venti oldalt van kisebb helyet is foglal.
Sokkal logikusabb mint a hagyományos CPU hűtő, nem véletlenül ezt alkalmázzák a csúcshűtéknél is.
6/8 anonim válasza:
Vagy ugy. Koszonom neked a gyors valaszt es elnezest az offolasert.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2017. szept. 18. 21:45
8/8 anonim válasza:
userbenchmark.com oldalon szoktam nézni, összehasonlítani a procikat, és az a durva, hogy a Ryzen 3 1300X összességében egy jó 12%-al erősebb, mint a Ryzen 5 1400. Szóval szerintem az jobban megéri. A Ryzen 5 egyetlen előnye, hogy több szálon tud dolgozni, de ezt nem hinném, hogy belátható időn belül ki fogják tudni használni a programok. Pontosabban amire kellene ennyi "mag" már elavult lesz a proci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!