XFX RX470 4GB VGA mellé milyen processzort vegyek?
Inkább ddr4-es vonalon nézelődnék. Nekem haswell i5 4460 van xfx 470-el, és nagyon jó párost alkotnak. De! Mikor vettem a procit, már rendelkeztem 16 gb ddr3-as rammal. Manapság viszont egy ilyen kártyához, (bár jó a haswell is, és régebbi i5-ök is) a jövőállóság érdekében ddr4-es platformban gondolkodnék. Ryzen vagy Kaby lake. Mondhatnám, hogy újabb procik. De kinek mennyije van rá. Lehet venni i9-est is.
Kérdésre válasz: Az I5 7500 nagyon jó lesz hozzá! Az xfx rx 470 egy brutálsakál kártya. A I5 7500 mellett istenigazából ki fogja futni magát.
ez a jövő állóság procik terén olyan túl frusztrált és erőltet dolog. Annak idelyén az i5 4440 volt dicsőítve a jó ára miatt és hogy még 5-6 évig bőven jó lesz , de ahogy ki jön egy új platform megy minden régi a süllyesztőbe ?
Aki annak idején vett egy i7 860 -870 -et felhúzta 3.8- 4 ghz-re az beszélhet idő állóságról mivel eltelt 8 év és még mindig simán be csaphatsz mellé egy gtx 1070 -et ami a játékok és az újabbak nagy részénél is 99 % -on fog pörögni .Hasonló teljesítményért egy i5 2500k-t már 4 ghz főlé kell húzni . Az fx 6300 -at meg érdemes le cserélni , mert még a 3.8 ghz-re húzott i5 760 -as procim is jobb minimum fps-t produkál cpu intenzív játékok alatt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!