Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » XFX RX470 4GB VGA mellé...

XFX RX470 4GB VGA mellé milyen processzort vegyek?

Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam a VGA-t viszont, a jelenlegi FX6300 processzorom gyenge neki ezért új alaplap processzorba gondolkodok. Milyet ajánlotok ami konkrétan ebből a kártyából kihozná a maximumot. Én egy I5 7500-at néztem ki, de minden más véleményt is szívesen meghallgatok.
2017. szept. 7. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Inkább ddr4-es vonalon nézelődnék. Nekem haswell i5 4460 van xfx 470-el, és nagyon jó párost alkotnak. De! Mikor vettem a procit, már rendelkeztem 16 gb ddr3-as rammal. Manapság viszont egy ilyen kártyához, (bár jó a haswell is, és régebbi i5-ök is) a jövőállóság érdekében ddr4-es platformban gondolkodnék. Ryzen vagy Kaby lake. Mondhatnám, hogy újabb procik. De kinek mennyije van rá. Lehet venni i9-est is.

Kérdésre válasz: Az I5 7500 nagyon jó lesz hozzá! Az xfx rx 470 egy brutálsakál kártya. A I5 7500 mellett istenigazából ki fogja futni magát.

2017. szept. 7. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:

ez a jövő állóság procik terén olyan túl frusztrált és erőltet dolog. Annak idelyén az i5 4440 volt dicsőítve a jó ára miatt és hogy még 5-6 évig bőven jó lesz , de ahogy ki jön egy új platform megy minden régi a süllyesztőbe ?

Aki annak idején vett egy i7 860 -870 -et felhúzta 3.8- 4 ghz-re az beszélhet idő állóságról mivel eltelt 8 év és még mindig simán be csaphatsz mellé egy gtx 1070 -et ami a játékok és az újabbak nagy részénél is 99 % -on fog pörögni .Hasonló teljesítményért egy i5 2500k-t már 4 ghz főlé kell húzni . Az fx 6300 -at meg érdemes le cserélni , mert még a 3.8 ghz-re húzott i5 760 -as procim is jobb minimum fps-t produkál cpu intenzív játékok alatt .

2017. szept. 7. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Így igaz. Jövőállóság alatt azt értem, hogy bármikor kapsz hozzá lapot a jövőben. Régebbi i5 procik is kiválóak még ma is. De fejleszthetőség szempontjából már nem okésak. Próbálj emberi áron lapot venni hozzá. Akkor már inkább haladok és építek újabb technológiára.
2017. szept. 7. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell félni a használt piactól. Ki mondottan hardveraprón. Ott még magyar ember számára megfizethető árak szoktak lenni . Kivéve a videó kártyák felső közép kategóriától , azok sehogy sem okésak.
2017. szept. 8. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Főleg most, hogy a bolti árak is a duplájára nőttek (majdhogynem.
2017. szept. 8. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!