Miért nem ismeri fel a gépem a video kártyám?
Figyelt kérdés
Kicseréltem a videó kártyám és mikor telepíteném a driverét azt írja hogy nem található grafikus illesztőprogra és sajátgépben is az eszközkezelőnél azt írja hogy általános video kárnya amikor egy geforce gt 630 as van benne 4gb ram 126bit DDR3 az előző kártyám geforce gtx 745 2gb ram 126bit azt nem tudom hogy ddr hányas talán az lenne a gond?De azért mégiscsak jobb a 4gb ramos mint a 2gb ram és már alapból látszik is rajta hogy egy komolyabb video kárnya.#videokártya #Nvidia geroce
2017. szept. 16. 18:26
1/5 anonim válasza:
Részben csak felismeri hisz akkor nem lenne kép se.
Pl, driverskenner-el próbálj neki találni vmit.
2/5 A kérdező kommentje:
Tudnál küldeni egy linket vagy ezt hogyan tudom megcsinálni annyira még nem értek hozzá
2017. szept. 16. 18:38
3/5 MGéza válasza:
Anyám... attól erősebb mert több vramja van? Na, majd rájössz...
4/5 MGéza válasza:
Itt válaszd ki pontosan a kártyát és a rendszert amire telepíted:
5/5 anonim válasza:
A sok tapasztalatlan user jól bedől a 4 gb-nak. Semmi köze a grafikus kártyán lévő memóriának ahoz, hogy milyen erős. Maga a gpu számít csak. Hiába van 4 gb pl; a gt630-asban, ha az ereje már a 2 gb betelése előtt elfogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!