Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem ismeri fel a videó...

Miért nem ismeri fel a videó kártyám?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy újra lett telepítve a gépem, (windows 7 64bit) és a videókártyámat nem ismeri fel :( ezt írja minden program stb: Szabványos vga grafikus adapter

2014. márc. 15. 16:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
A driver/eszközillesztő telepitése kifejezés nem hangzik ismerősen?
2014. márc. 15. 16:46
 2/14 A kérdező kommentje:
Én segítséget kértem nem célozgatást... Le töltöttem a vga-m hoz való drivert és feltelepítettem de semmi változás.... :/
2014. márc. 15. 17:06
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem célozgatás amit irtam, hanem tény és nem mellesleg a megoldás.

Mit tudok segiteni, mondjad és csinálom, tehát mit vársz el? Töltsem le én a drivert? De a videókártya nálad van, nem nálam, igy ennek sok értelme nincs.

Újfent nem mellesleg annyi információt adtál meg hogy w7 64 bit a rendszered. A videókártya pedig... ööö....várjál...ne segits, kitalálom, mindjárt meglesz...

2014. márc. 15. 17:14
 4/14 A kérdező kommentje:
Oké igazad van, bocsi. Kérlek segíts! Szóval a videókártyám: AMD radeon HD 4***. Hiába telepítem az ehhez való drivert, nem észleli telepítés után sem a kártyám és marad a "szabványos vga grafikus adapter"
2014. márc. 15. 17:27
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy pontosan milyen a kártya mivel laptopom van és nem akarom szétszedni :D
2014. márc. 15. 17:28
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Ehhez a kártyához két féle driver létezik, attól függöen hogy pcie vagy agp verzió a kártya.

Itt megtalálod mindkét hivatalos drivert.

[link]

2014. márc. 15. 17:31
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Ja, hogy ez laptop? Akkor a step 1 notebook graphics, de ha nagyon nem boldogulsz van ott olyan hogy auto detect and install, ez kikeresi helyetted.
2014. márc. 15. 17:35
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, de sajnos nem jó :( letöltöttem az auto detectet, le is töltötte az új verziót

, telepítettem de maradt a szabványos.... :(

2014. márc. 15. 17:41
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Akkor látogass el a laptop gyártó oldalára és onnan töltsd le a drivereket, ne csak a videókártyájét (hang, chipset, lan, vga).
2014. márc. 15. 17:46
 10/14 A kérdező kommentje:

Egy ismerősöm tette rá a windows-t. Lehetséges hogy ezeket a drivereket nem tette rá? Mert a d meghajtóban a temp nevű mappában ott volt minden ilyesminek a telepítője.

megpróbáljam azokat telepíteni? :)

2014. márc. 15. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!