Mennyit ér most egy 10 hónapos Macbook Air?
Processor: 1,6 GHz Intel Core i5
8gb ram
Intel HD Graphics 6000 1536MB
13,3 hüvelykes kijelző
128gb SSD
Nem akarom eladni, csak kíváncsi vagyok, hogy mennyit zuhant az értéke az elmúlt 10 hónapban.
Esetleg nezelodj a hasznalt almas boltokban, weboldalakon.
Amugy en egy fillert nem adnek erte, mindennel inkompatibilis ami nem apple termek, raadasul szant szandekkal. Munkahelyen van jopar embernek, gyulolik...
Aranyos, hogy megakartok győzni, hogy a lehető legroszabb laptopot vettem :D, de ilyenkor elfelejtitek, hogy mindenki másra használja a számítógépét.
Amikor 2017 elején megvettem a Macbook Airemet egy nagyon jó ár/értékű gép volt, azért beszélek múlt időben, mert azóta kijött egy-két laptop amik valamennyivel jobbak.
Pl.: Az LG Gram 13,3"
Lehet venni sokkal olcsóbban ugyan ilyen teljesítményű laptopokat, csak kompromisszumokkal. Pl.: Vastagabb, nehezebb, műanyag borítás, rosszabb billentyűzet, rosszabb tracpad, kevesebb ideig bírja az aku stb...
Nagyon kevés laptop volt, amikor a gépemet vettem, ami ténylegesen minden aspektusában hasonló vagy ugyan olyan mint a Macbook Air, vagy talán jobb, ugyan azért az árért vagy kevesebbért.
Szóval....
5# Mutass nekem egy laptopot 70 ezer forintért ami ténylegesen jobb minden kategóriában...
6# Elhiszem, hogy 290ezerért nagyon jó gamer gépet raksz össze, de ha mindennap hozdoznod kellene azt a gépet magaddal nagy bajban lennél....
4# Most kijött pár nagyon jó laptop és tényleg lehet már olcsóbban kapni ugyan olyan jót, de 230-240 körül nem nagyon.
Most jön az, hogy nem mindenki ugyan arra a célre veszi a gépét. Én mindennap magammal cipelem a táskámban a laptopomat és sokszor töltési lehetőség nélkül vagyok, ezért nagyon jól jön a kicsi mérete és aku erőssége.
Amúgy senki sem válaszolta meg a kérdést, csak megpróbálta szídni a Macbookokat...
8# Nagyon jó érvelés :D Amúgy milyen a kompatibilitási hibákról beszél az 1-2 kommentelő? Eddig minden egérrel, nyomtatóval, USBvel és külső merevlemezzel működött, amivel próbáltam...
Mi az, hogy minden munkatársad utálja aki használja? :D
Szinte mindenki az egyetemen valamilyen Macbookot használ, még a professzorok is. Plusz vannak nagy számítógépes laborok, ahol csak IMacek vannak :)
(igen, külföldön járok egyetemre)
Ne törődj velük, PC-bubus kisgyerekek, akik életükben nem használtak még Macbookot.
Annyiért ingyen volt, tavaly majdnem 100 ezerrel többe került ugyanez a modem. Szinte gyanúsan olcsó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!