PUBG-hez mit ajánlotok? Videokártyám a leggyengébb, gyanítom. Esetleg 1050 Ti -vel már tudnék játszani?
Alaplapba belefér, itt igazából a ház a lényeges hogy belefér-e.
Nekem gigabyte 1050ti van 8 gb ram, amd ryzen 5 1500x procival. A textúra és a látótáv high és very high on van, a többi lowon mert feleslegesek, nics optimalizálva. Átlag fps az 80. Van amikor 50, van amikor 120, de ez az adott helyzettől függ. Vannak kicsi akadások néha de sokat javítottak már a grafikán aug vége óta (az óta van meg nekem a játék)
ha még fent áll a problémád, úgy nyerhetsz pár fps-t hogy megnyitod a totalcommander/sajátgépet, megkeresed a steam mappádat>steamapps>common>pubg>tslgame>binaries>win64
itt a tslgame.exe-n jobbgomb>tulajdonságok azon belül kompatibilitás, ott a "magas dpi-méretezési működés feülbírálása" pipáld ki és "alkalmazás" legyen kiválasztva
én nyertem 15-20 fpst ingame
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!