Mi történt a videókártya-piacon?
Figyelt kérdés
Tavaly ősszel vettem gépet magamnak, de a videókártyát kihagytam belőle. Akkor egy RX470-t néztem ki, de úgy voltam vele hogy várok vele. Erre most nézem, már hónapok óta nincs 470, se 480. Lesznek még ezek a kártyák? Elfogytak, nem gyártják már őket? A Radeonok között nincs is alternatívájuk. A geforce-k hogy-hogy kaphatóak? Várjak, hogy hátha lesz még Radeon kártya? A geforce-k közül a 1050-t gyengének találom, a 1060-ból a 6Gb-s drága. Jó választás lehet a 1060-as 3Gb-s változata?2017. szept. 6. 13:19
1/5 anonim válasza:
Nagyon jól húzható kártyák voltak, és vízhűtéssel rengeteget rájuk lehet küldeni, így gyakorlatilag bányákba kötöttek ki.
Illetve kijöttek az RX570-580 -as,
2/5 anonim válasza:
RX580 -at javaslom, kicsit drága, de hát igény van a bányákban rá. :-)
De a nem bányász RX560 kevesebb mint a felébe kerül.
3/5 anonim válasza:
Itt az összehasonlítása: [link]
4/5 A kérdező kommentje:
Tehát a Radeon 400-as szériának kifújt. Az új 570, és 580 drága, ennyit nem szánnék rá. Az alábbi hármasból melyik a legértelmesebb választás? RX560 - GTX1050 4Gb - GTX1060 3Gb
2017. szept. 6. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!