Ez miért történt?
Figyelt kérdés
Van egy Radeon RX 460 videókártyám. Játszogattam,majd a játékot le alt taboztam. Villogott a kép majd kidobott a játék.... Kiírta hogy nem található videókártya driver.
Már ismét felraktam,de miért történhetett ez? Előre is köszönöm!
2016. dec. 4. 21:35
1/6 anonim válasza:
Mert a gép nem szereti ha alt+tab-ozgatsz játék közben, pl betelhetett a processzor, a videokártya ramja vagy akár a sima memória.
2/6 A kérdező kommentje:
És ezért letörli az illesztőprogramot?
2016. dec. 4. 22:14
3/6 anonim válasza:
nem törli le, csak ilyen hibával dob ki, újra kell indítani a gépet.
Ha le alt+tab-ozol, akkor át kell rakni a játékot ablakos módba, betölteni az asztalt stb, ha nagyobb gépigényű a játék, akkor ez túltöltheti szegényt.
Amúgy nem egyedi, nekem i5 4690-nel meg gtx 970-nel is előfordult már AC Syndicate-nél (max graf), szóval programja válogatja.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor az lesz,gta v-t szinte max grafon eléggé megeszi..
Szegényke nem nagyon szereti az alt tabot.. :)
2016. dec. 4. 22:26
5/6 anonim válasza:
videokártyádal lehet baj , kicsi az uj játékokhoz
6/6 A kérdező kommentje:
kicsi a ló aszt jól fut máskor nem alt tabozok le
2016. dec. 5. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!