Mi történt a géppel? Elkezdett zörögni a laptop ventilátora, mint egy légkalapács!
Figyelt kérdés
Éppen fordítottam, ami elég stresszes volt és hirtelen felidegesítettem magam és először mióta meg van a gép (3 éve) rácsaptam a laptop jobb alsó részére nem olyan erősen, de azért volt benne. Ekkor elkezdett zörögni a bal felső sarok felé a ventilátor.
Kikapcsoltam a gépet, de visszakapcsolás után megint csinálta. Bepróbálkoztam azzal h a ventilátornál csapkodtam meg enyhén az ujjaimmal pár csapkodás után kiadott egy kis hangot, mintha helyrebillent volna valami és ismét csendesen működik ventilátor. Mi történhetett?
Többet nem bántom esküszöm!
2016. okt. 27. 23:12
1/3 anonim válasza:
Egyszerű. Elmozdult a helyéről a ventilátor. Nem olyan strapabíró dolgok ezek. Meg hát ugye nem arra tervezték, hogy ütögessék. :) Most ez egy jó tanulópénz. Ha ütögeted, akkor ez lesz. Vagy még rosszabb. Utána alkatrészcsere, vagy kuka. :) relax. take it easy.
2/3 anonim válasza:
a pc nem túlzottan szereti ha ütögetik. Szerencse hogy nem a vinyó kezdett zörögni
3/3 anonim válasza:
én 5 év alatt kétszer utöttem meg, mindkétszer tönkrement a merevlemez, jobb mason levezetni a feszkót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!